PP = Privatització / COMPROMÍS = Som molt dels serveis públics

25 anys després, el servei de les ITV torna a ser públic!

Fa 25 anys el PP el va privatitzar, aconseguint només convertir-lo en el servei més car de l’Estat i que a Zaplana ara li demanen 19 anys de presó per les comissions presumptament cobrades per este concepte.

De totes i tots és conegut l’afany del PP per les privatitzacions de les empreses públiques, per afavorir a les empreses afins i als seus amiguets de l’ànima. És per això que les ITV de revisió de vehicles es privatitzaren en l’any 1.998 com hem dit, pel govern del PP que presidia Eduardo Zaplana.

Ha sigut el Govern del Botànic, el que, igual que ha fet amb els hospitals privatitzats en el seu dia pel PP, ha revertit la privatització de les ITV, 25 anys després, i tornen a ser públiques, gràcies a la Conselleria d’Economia encapçalada pel Conseller de Compromís, Rafa Climent.

En el ple del passat mes de Febrer, li pregàrem al govern municipal, que ho publicàra en els mitjans de comunicació municipals perqué la ciutadania estiga informada, perquè pensem que és una molt bona noticia per a totes i tots. I com el govern no ho fa, ho fem Compromís per Puçol.

PP = Deixadesa / COMPROMÍS = Som molt de gestionar

El PP és molt de “Todo por la patria”, pero sin la patria.

Encara que els han tapat fa uns dies, vergonya els ha de donar els socavons que hi havia enfront del cuartel de la Guàrdia Civil, des de fa pràcticament un any, i que cada vegada eren més grans.

Compromís ja ho hem denunciat en el ple altres vegades. Clots n´hi ha per a donar i vendre, en els nostres carrers i circumval·lacions.

Els dels camins de l’horta, anem els deixarem a banda perquè són per a premi de Falles, però de la Secció Especial.

Els preguem al govern del PP que es donen presa per a tapar tots els clots que hi ha al nostre poble, abans de les eleccions. Encara que no sabem si hi haurà temps.

PP = Protagonisme / COMPROMÍS = Som molt de reconéixer

En el merescut homenatge que li retérem a Vicente Molina, conserge del Poliesportiu Municipal, fins a la seua pérdua per la Covid, hem observat que en la placa homenatge figurava, al final, la inscripció: “Siguent Alcaldessa de Puçol Paz Carceller Llaneza.”

Des de quant les plaques d’homenatge a qualsevol ciutadà o ciutadana porten la inscripció de qui era l’alcalde o alcaldessa en eixe moment?

Que vinguen eleccions, no vol dir que valga tot.

Compromís pensem que sobrava tant de protagonisme per part de l’alcaldessa.

Compromís per Puçol

Article Ple de Febrer de 2023