Com es nota en el nostre poble que venen eleccions. I ho notareu perquè el poble estan posant-lo potes per amunt, amb obres i més obres que seran venudes com la millor gestió que haurà realitzat cap govern municipal. El PP ens tracten com si foren bobos i no ens adonarem que ho fan ara, perqué pensen que açò es traduirà en vots. I és que en això i en corrupció la dreta és una autèntica especialista.

Tres anys i mig sense pegar un pal a l’aigua, bo sí afavorint a les urbanitzacions en tot el que han pogut. I ara, després de tres anys i mig sense fer res, perquè els ha importat tres pepinos la nostra qualitat de vida, reparen la vorera del Camí Rotgeres. On en tres anys no han pogut passar les persones perquè a la Sra. alcaldessa no li ha donat la gana arreglar-la abans. Ara ho fa perquè pensa que això es podrà traduir en vots.

La pregunta que cal fer-se és, i què ha fet el govern del PP i Purp en estos més de tres anys? En Compromís per Puçol ho tenim molt clar, RES DE RES.

Ens pareix molt bé que este govern es gaste el que haja de gastar-se en activitats per a les festes de Nadal per als xiquets i xiquetes, així com animar al veïnat a eixir al carrer, i que entre a comprar en el comerç local, sobretot per recuperar la il·lusió després de dos anys llargs de pandèmia.

Ara bé, a Compromís per Puçol ens agradaria que l’alcaldessa ens diguera quants diners té previstos per a gastar-se en tapar els incontables forats que hi ha als nostres carrers. Que al final a Puçol ja li diuen Massaclots. Només cal vore l’entrada a Puçol per la V-21. És simplement vergonyosa i d’un poble tercermundista. El PP és molt de la pàtria, però davant la caserna de la Guàrdia Civil hi ha dos clots que qualsevol dia desapareixeran per ací els cotxes.

O per posar un altre exemple de la pèssima gestió del PP. Només cal vore com de mal senyalitzats, i en quines condicions estan els accessos al polígon Sud. I això només té una explicació, i és que a l’alcaldessa del PP no l’importa gens l’economia local, i encara menys en les condicions en les quals van els alumnes tots els dies a l’institut. Clar, com ella no és d’escola pública, és d’escola privada, doncs això.

El polígon Nord s’ha arreglat ara, amb una subvenció del govern del Botànic, després d’haver-la perdut l’any passat, simplement per no treballar, i per una pèssima gestió d’este govern.

O parlem que Puçol està més brut que mai? Hi ha hagut carrer amb els contenidors de gom a gom quatre dies i sense que passara el camió de la recollida. I hi ha carrers i places que no han vist passar una granera des de fa mesos i mesos.

Esta és la gestió del govern del PP en l’Ajuntament de Puçol. Però açò només passa al nucli urbà. Doneu un passeig per les urbanitzacions i comprovareu, que allí, no hi ha clots als carrers. Els contenidors estan en bones condicions. No hi ha la brutícia als carrers, i els seus accessos estan molt ben senyalitzats.

Igual ara que venen les eleccions els cau la cara de vergonya i fan tot el que no han fet fins ara.

P.D. L’alcaldessa vol ser govern i oposició al mateix temps, i això no pot ser. No es pot estar en el plat i en les tallades. O dit d’una altra forma, no té ni idea ni de gestionar, ni de fer oposició.

Puçol, 12 de gener de 2023