En el ple del mes de Juny, Compromís per Puçol, el Psoe i C’s vam presentar i aprovar una moció de reprovació a l’Alcaldessa de Puçol del PP, demanant-li la seua dimissió, entre altres raons, per:

Ser una incompetent. Doncs ha tingut una majoria ampla per a governar i, la dilapidà en 10 segons.

Ser una cacic. Per haver-li concedit per decret d’alcaldia 25 anys més a la caseta de seguretat d’entrada a les urbanitzacions.

No tindre paraula i no ser de fiar. Per a l’aprovació del pressupost de l’any 2021, Compromís per Puçol li’l vam votar a favor i només que n’ha complit que mig acord.

Ser una desagraïda. Es va carregar l’acte institucional del 9 d’Octubre sense despentinar-se.

Ser una pèssima gestora. Ha sigut incapaç de presentar un pressupost per a este any que comptara amb el suport d’una majoria.

Passar-se la democràcia per l’arc de triomf. Ha segrestat la pluralitat política, amb la no edició en paper del periòdic Notícies de Puçol, menyspreant a les persones majors.

Tindre el nostre poble està més brut que mai. Només cal vore com està la Vereda del Camí la Mar, o el Camí de les Rotgeres, els parcs i jardins. Els contenidors, o la quantitat de clots en els carrers i camins; O els trastos al costat dels contenidors; voreres amb els taulells alçats; nombrosíssims clots d’arbres sense replantar.

Ser una prepotent. Sempre reacciona amb prepotència. Lo únic que diu és que, “la culpa es de la oposición” o “ahora sólo me queda que aguantar el chaparrón.”

Compromís per Puçol no tenim cap problema, si ella se’n va a sa casa, en parlar del que siga amb qualsevol representant del PP. Però amb ella i amb la Sra. Camarero no anem ni d’ací al cantó.

Doncs després de tot això, es dedicà a pressionar a la Junta Directiva de la U.E. Puçol perquè ella volia fer un pàrquing en el camp de futbol xicotet i ells no estan d’acord. I en el ple d’este mes de Juliol Compromís per Puçol li va fer que es comprometera públicament a no realitzar eixe pàrquing si li aprovavem un augment per a col·locar la gespa del camp de futbol de l’Estadi Pepe Claramunt. I es va comprometre. Ara cal esperar que tinga per una vegada paraula i no ens torne a enganyar.

O a riures en les comissions, dels grups de l’oposició, i quan una alcaldessa es burla dels representants dels grups de l’oposició està rient-se de més de la meitat dels puçolencs i puçolenques.

Una alcaldessa que no té ni idea de gestionar el nostre ajuntament, i és l’oposició la que li marca el full de ruta, obligant-la a portar les modificacions de crèdit separades per evitar que ella faça el que li dona la gana. Per què? PERQUÈ NO TÉ LA MAJORIA.

Esta dona el principal problema que té ella és ella mateixa.

Definitivament esta alcaldessa ha perdut l’oremus.

P.D. Després de quasi 15 dies, no ens ha donat cap informació oficial sobre el greu fet ocorregut en la setmana taurina on un menor va ser greument ferit per una vaca.

Juliol de 2022

Una opinió de Compromís per Puçol