Compromís per Puçol, junt amb el Psoe i C’s li vam presentar una moció de reprovació a l’Alcaldessa de Puçol en el ple de juny, la qual va ser aprovada per majoria, i en la qual li demanàvem la seua dimissió, pels següents motius:

Per ser una incompetent. Doncs ha tingut una majoria ampla per a governar amb estabilitat i, “porque yo lo valgo”, la dilapidà en 10”.  

Per ser una cacic. Per, entre altres, haver-li concedit per decret d’alcaldia 25 anys més a la caseta de seguretat d’entrada a les urbanitzacions, quan lo lògic haguera sigut donar-li la concessió fins a l’actual legislatura. 

Per no tindre paraula i no ser de fiar. Per a l’aprovació del pressupost de l’any 2021, Compromís per Puçol li’l vam votar a favor perquè vosté i el seu partit ens donaren la paraula que farien realitat els acords signats i només que n’han complit que mig acord.

Per ser una persona desagraïda. Vosté de motu propi es va carregar l’acte institucional del 9 d’Octubre sense despentinar-se, posant de manifest que no li importa en absolut ni la història, ni el present, ni el futur dels valencians i valencianes. A més de no estimar ni la seua llengua, ni la seua terra.

Per ser una pèssima gestora. Vosté ha sigut incapaç de portar un pressupost per al present any 2022 que comptara amb el suport d’una majoria perquè no té cap habilitat, ni empatia per a negociar i arribar a acords amb ningú.

Per passar-se la democràcia per l’arc de triomf. Vosté ha segrestat la pluralitat política, amb la no edició en paper del periòdic Notícies de Puçol, perquè a Vosté li ha donat la gana, menyspreant a les persones majors, sobretot quan diu que totes i tots s’enteren per les xarxes socials. Vosté els ha tractat idènticament com ho han fet els bancs.  

Perquè el nostre poble està més brut que mai. Només cal vore com està la Vereda del Camí la Mar, o el Camí de les Rotgeres, o l’estat en què s’encontren actualment els parcs i jardins. Els contenidors estan més bruts que mai; o la quantitat de clots en els carrers i en els camins; O els trastos i més trastos apilats al costat dels contenidors; abocadors incontrolats en alguns dels polígons industrials; arbres i més arbres sense podar que dificulten el pas dels vianants; voreres amb els taulells alçats que poden provocar caigudes de gent major; nombrosíssims clots d’arbres talats i sense replantar.

Per ser una prepotent. Sempre reacciona amb la prepotència per bandera i sense fer autocrítica. I lo únic que se li ocorre dir és que, “la culpa es de la oposición” o “ahora sólo me queda que aguantar el chaparrón.”  Li ha faltat afegir, “no puedo hacer nada porque estoy en minoria pero seguiré cobrando todos los meses hasta el final de la legislatura.”

Vosté, el principal problema que té és vosté mateixa.

Aleshores, Compromís per Puçol ens preguntem, per a què volem en Puçol una alcaldessa que és una incompetent, que no té empatia amb ningun grup polític, que sempre actua de forma sectària i caciquil, que és una pèssima gestora, i el que és pitjor, no té paraula per a complir els acords als quals arriba amb els altres grups polítics o amb el personal d’este ajuntament?


Compromís per Puçol no tenim cap problema, si vosté se’n va a sa casa, en parlar del pressupost amb el Sr. Esteve. O amb la Sra. Santamaría. O amb el Sr. Sancho. O amb el Sr. Salavert. Però amb vosté, no anem ni d’ací al cantó.

Pel bé de Puçol, Sra. Carceller go home! Sra. Carceller váyase a su casa!

Sra. Carceller vaja-se’n a sa casa!

Puçol, Ple de juny 2022