Per a Compromís per Puçol el ple del mes de Maig de 2022 ha sigut sens dubte el més tens de la present legislatura.

El govern municipal format pel PP i PURP representa a una minoria, perqué l’alcaldessa del PP, la Sra. Carceller no s’aguanta ni ella mateixa.

Quan no se poden aportar solucions, el problema és la persona que no pot aportar-les. I ací només hi ha un problema, l’alcaldessa.

No se pot governar en minoria i a base de presentar modificacions i més modificacions de crèdits.

L’alcaldessa del PP, ha sigut incapaç de formar un govern sòlid que li done estabilitat al nostre ajuntament.

L’alcaldessa del PP ha sigut incapaç de presentar un pressupost perquè no té ni habilitat ni empatia per a negociar, com ha demostrat una i altra vegada.

L’alcaldessa del PP ha sigut incapaç de traure 323.000€ per fer front als conceptes que ens presentà en la darrera modificació de crèdits.

L’alcadessa del PP ha sigut incapaç de tractar amb fair play polític, tant als seus exsocis com als grups de l’oposició d’esta Corporació Municipal. I quien siembra vientos, recoge tempestades.

Tot açò és per que no té una majoria suficient per a poder gestionar com cal el nostre ajuntament perqué ha rebentat qualsevol possibilitat de les que tenia en la seua mà.

Davant esta greu situació, només se li ocorre tirar-li la culpa de tot a  l’oposició. I la culpa és només seua.

Com ni ella ni el seu partit tenen la majoria suficient per poder gestionar com cal el nostre ajuntament, en un país democràtic i normal, la solució seria molt senzilla, presentar la seua dimissió i anar-se’n a sa casa.

Culpar a l’oposició de tots els mals i de la seua pèssima gestió és senzillament posar-se de perfil i mirar cap a un altre costat. Ella només pensa en agafar-se a la seua poltrona per a només cobrar a final de mes, sense gestionar i sense fer res.

Perquè el verdader problema que té l’alcaldessa del PP és ella mateixa, perquè no és una persona de la qual ens podem fiar.

I perquè diguem això? Perquè Compromís per Puçol vam signar amb ella i amb el seu grup uns acords per aprovar-li el pressupost de l’any passat. I ella i el seu grup ens donaren la paraula que anaven a complir-los, dins de l’any 2021, per això nosaltres li vam votar a favor el pressupost.

El temps ens ha demostrat que eixe vot a favor va ser com si l’haguérem tirat al fem, perquè només ha complit mig acord. I això vol dir que l’alcaldessa del PP no té paraula.

Qui no ens diu a nosaltres que ara li votem a favor una modificació de crèdit per a fer una inversió, per exemple, en el mercat municipal, i un dia, anem passejant per la mar i veiem que estan fent un clot a vora mar perquè a ella  li s’ha antoixat fer una piscina? Perquè com té idees de coet volador i no té paraula, pot passar això i molt més.

Una alcaldessa que no té cap empatia. Que no té la majoria per a governar. Que no sap gestionar ni un equip ni un ajuntament. Que li ve el traje d’alcaldessa desbocat, i que no té paraula, és una alcaldessa que ha d’anar-se’n a sa casa. 

P.D..- Presentar una modificació de crèdit i aprofitar-se que s’ha de pagar una sentència en contra de l’ajuntament per a incloure altres conceptes que no venen al cas, i a més utilitzar al Sr. Secretari i al Sr. Interventor per a condicionar el vot dels grups de l’oposició és senzillament d’incompentents.

Compromís per Puçol

Maig de 2022