Estem pràcticament a finals del mes de maig de 2021, i el govern municipal de Puçol, encapçalat per l’alcaldessa del PP, Sra. Carceller ha sigut incapaç d’aprovar, un pressupost per a l’any 2021 que permeta un normal funcionament en la gestió del nostre ajuntament.

Compromís per Puçol ens preguntem, com és possible que, tenint els 9 vots que li donen la majoria, l’alcaldessa del PP, que se les dona de saber governar millor que ningú, no siga capaç d’aprovar el seu primer pressupost?

Fins ara, a Compromís per Puçol ens ha estat passant en raons i en mentides. Però el més greu és que als seus socis de govern, amb els quals no manté cap mena de comunicació, els ha estat prenent el pèl i tirant-los farols, com si d’una partida de truc es tractara. Però com se sol dir, la mentida té les potes molt curtes i la crua realitat és que la Sra. Carceller, està quedant-se amb el cul a l’aire, i si fa un parell de mesos dèiem que a este govern li quedaven dos telediaris, potser no li’n quede ni un. Vaja que el que es diu en gestió, la nota per a l’alcaldessa és un 0.

Des d’ací, volem recordar-li a la Sra. Alcaldessa del PP, Sra. Carceller que quan Compromís per Puçol tenia l’alcaldia, el pressupost sempre s’aprovà en el mes de desembre abans de començar l’any. I això només té un nom, GESTIÓ.

I parlant de gestió, volem recordar-li al poble de Puçol que, el passat dia 14 de maig, se celebrà el juí per prevaricació contra l’exalcaldessa del PP, Mercedes Sanchis, en la Sala 13 del Jutjat de lo Penal núm. 7 de València per, presumptament haver-se negat a signar la comunicació de la reparació dels danys provocats per un abocament de residus corrosius i valorats en 222.000 € a l’empresa Dulce Hola , S. L.. El fiscal demana la inhabilitació de la Sra. Sanchis i el pagament de 200.000 €, perquè segons el fiscal, “hay pruebas de cargo suficientes para condenar a Mercedes Sanchis.”

Este és el model de gestió del PP de Puçol? Compromís per Puçol hem treballat i treballarem sempre per a realitzar una gestió impecable i rendibilitzar al màxim els diners que els puçolencs i puçolenques paguem amb els nostres impostos.

En resum i com diu el títol de l’article, amb el PP governant sempre ix perdent Puçol.

ÚLTIMA HORA.- Si abans deiem que a este govern potser no li quedaba ni un telediari, podem afirmar que ja és una realitat. El regidor de Festejos Taurins, Alberto de Jesús, ha presentat hui, dia 24 de maig de 2021, la seua dimissió a l’alcaldessa Sra. Carceller, a la qual acusa, entre altres, “d’haver dirigit l’equip de govern d’una forma dictatorial i de menyspreu cap a Vox, incomplint els acords pactats.”

Compromís per Puçol ens preguntem, qui será el pròxim soci en deixar el govern municipal? El show només ha fet que començar.

Enric Esteve

Portaveu de Compromís per Puçol

Puçol, 24 de Maig de 2021