Llegint l’últim article del partit popular, o de l’alcaldessa, perque escriu en primera persona, es pot constatar què no sap què és el feminisme.

Titella

Vaja que es posa a parlar de feminisme incloent i parla de les dones “amb els seus problemes”, Algú li podría dir que el feminisme incloent es posar damunt de la taula les distintes realitats de les dones. Pensàvem al començar a llegir l’artícle, que parlaria de les persones trans, homosexuals, heterosexuals, persones amb diversitat funcional, persones de distints territoris. Pensàvem que parlaria de feminisme, no que simplemente parlaría. Perque se li va oblidar dir que el feminisme és la lluita per la igualtat de drets entre dones i hòmens, sense ideologies, sense distinció per la seua orientació sexual o identitat de gènere.

Feminisme inclusiu perquè se’ns donen els mateixos drets i les mateixes oportunitats, d’això es tracta, d’avançar en drets. Però realment no ho va dir, ni sabem què va voler dir. El que sí que sabem és que per a la setmana de la dona tocava reinventar-se. Sabem que el 8 de Març és una cita important que és necessari que no passe de llarg i menys des de les institucions públiques. I no és que haja passat de llarg en Puçol, és que ni se li ha vist. Absolutament inacceptable i lamentable la setmana de la dona a Puçol. Lo d’esta alcaldessa no té nom o sí: sensibilitat zero.

La Covid limita, ho tenim clar i a més molt, però no sols limita a Puçol, limita a tots els pobles. Només cal pegar-li una ullada ràpida als altres pobles de la província que han organitzat tot tipus de declaracions, manifestos, teatre, xarrades, exposicions, i la majoria han sigut on-line. Bé l’única cosa que se posa de manifest és la falta d’interés, de sensibilitat, i la deixadesa absoluta en matèria d’igualtat per part de l’Alcaldessa de Puçol, també Regidora de la Dona.

Només ha fet dues coses per iniciativa pròpia: 1) La campanya per les xarxes socials respecte al “bon tracte”. Molt bona campanya, cal ser justos, encara que l’ha feta tard, i 2) Ha posat una carpa informativa. A tot açò encara hem tingut sort de que una associació del nostre poble posà una pancarta, perquè si arriba a ser per iniciativa d’este equip de govern: ni pancarta ni res de res!

Tampoc sorprén, veritat? Veient qui li acompanya en el govern, no ens estranya el seu interés a llevar-se ràpidament de damunt la setmana de la dona, perquè no es note. Per a què el del partit de les pistoles no se li enfade, ni la pose en entredit, així un problema menys, que prou en tenen ja. Realment és el preu que ha de pagar pel vot que li va donar, per a poder ocupar el lloc que ocupa, el d’alcaldessa, i la conseqüència d’este vot té nom de dona, perquè a Puçol amb este govern dretà, amb eixe toc ultra, perdem totes!!!

Una vegada més l’alcaldessa de Puçol ha demostrat que és una titella en mans de VOX.

Compromís Març de 2021