El dimarts dia 26 de gener de 2021, l’alcaldessa convocà una Junta de Portaveus per a parlar de les inversions de l’Ajuntament de Puçol per a l’any 2021.

Començà amb una introducció, per part de l’alcaldessa, i al cap de deu minuts li donà la paraula a la portaveu del Psoe, la qual es va limitar a dir que fins que no tingueren l’esborrany del pressupost, no anaven a aportar cap proposta d’inversió.

Seguidament ens donà la paraula a Compromís per Puçol. El nostre portaveu li feu saber que, per a Compromís per Puçol, ara només calia fer les inversions estrictament necessàries, a l’espera de l’evolució de la pandèmia que tant ens està afectant i que, a hores d’ara, no sabem cap on anirà. Per tot això proposàrem que caldria deixar passar uns mesos per a decidir si se poden realitzar inversions extraordinàries amb els diners dels romanents i del superávit. Pensem que “qui no guarda quan té, no menja quan vol”, i no sabem en l’escenari que ens trobarem d’ací uns mesos, i podría ser que eixos diners es hagen de destinar a ajudar a les persones més vulnerables i necessitades i als autònoms i a la xicoteta i mitjana empresa.

Tot seguit i com si no existira la pandèmia i la situació fora del més normal, l’alcaldessa va detallar les inversions extraordinàries per 1.000.000 d’euros que vol realitzar el govern municipal. Resulta que no volen destinar 300.000 € en ajudar als autònoms i a la xicoteta i mitjana empresa i volen gastar-se un milió d’euros en inversions com la construcció d’un poliesportiu en la platja. Ja ficats en farina, Compromís per Puçol volem que eixe poliesportiu es construïsca en la part baixa del poble i així la dinamitzaríem i li donaríem vida a esta part del poble que tanta falta li fa. O no?

Però lo bo estava encara per arribar…. Prengueren la paraula, primer el portaveu de Vox, i després el portaveu de Ciudadanos. Els dos coincidiren en què des de fa temps li estaven enviant correus a l’alcaldessa, tant per a reunir-se, com per a comunicar-li les inversions que ells proposaven, i no havien rebut cap reposta per part d’ella. I ara s’encontraven en que ella ja tenia decidides totes les inversions extraordinàries que hi ha que realitzar. A més, ja no és tot el que es digueren, són les formes en que s’ho digueren. Vaja que ja no hi ha comunicació entre els socis del govern.

L’alcaldessa, quan Vox i Ciudadanos li tiraren en cara la seua actitud, tragué tota la seua prepotència, i començà a interrompre’ls per a seguidament retirar-los la paraula, donant per finalitzada la junta de portaveus. Quin espectacle més lamentable ens van oferir este equip de govern.

Compromís per Puçol no donàva crèdit a què estava veient i escoltant. Sentírem vergonya aliena. Pensem que Puçol no es mereix esta alcaldessa, senzillament i mai millor dit, perquè li ve el traje, no gran, sinó més bé desbocat.

Resumint, el govern de Puçol podem dir que esclatà i volà pels aires. O dit d’una altra manera, este govern té les hores contades.

Puçol, 28 de gener de 2021