Compromís és l’únic partit que sempre té en compte a les persones. I ho ve demostrant en cada ocasió que se’ns ha presentat, i se’ns presenta, tant en l’àmbit local, autonòmic, estatal, com internacional.

Ací van alguns exemples. Compromís ha sigut l’únic partit que ha defensat els interessos valencians tant a Madrid com a Brussel·les, votant  en contra de qualsevol tractat que anara en contra de l’eixida i venda de la nostra taronja. Cap partit més ho ha fet.

Compromís sempre presentem les mocions per defensar els col·lectius minoritaris i que més pateixen en la nostra societat. Com ho són el col·lectiu LGTB+, (heu vist algun detall per part de l’actual govern cap a este col·lectiu?). Les víctimes de la violència de gènere, i les persones més vulnerables del nostre poble. És per això que vam crear el SIHAP (Servei d’Intermediació Hipotecària de l’Ajuntament de Puçol), que ha propiciat que moltes de les persones més desfavorides no perderen la seua vivenda. A més vam visitar les empreses i comerços de Puçol.

Compromís vam ser el primer partit que ens posàrem a disposició de l’Alcaldessa de Puçol, per la crisi pandèmia del Covid-19, i per lleialtat institucional li manifestarem que estàvem disposats a col·laborar amb el que ella proposara. I així ho hem fet.

Compromís hem aportat les nostres propostes, per ajudar a reactivar l’economia del nostre poble, perquè pensem que l’Ajuntament de Puçol té capacitat econòmica per destinar al voltant dels 500.000 € en ajudes a les empreses, comerços i negocis, i a les persones vulnerables del nostre poble, que ajuden a disminuir l’impacte que ha suposat esta crisi en el nostre poble.

Ajudes per a subvencionar les despeses per tornar a alçar la persiana i obrir de nou les portes al públic. Ajudes a les empreses  que donen ocupació a les persones majors de 50 anys i a les joves, fins als 30 anys.

Compromís volem que cap persona, família, empresa, comerç o negoci es quede enrere. I d’on eixiran els diners? Per exemple, pensem que és una frivolitat portar a terme, en este moment, la inversió de la Il·luminació de la Vereda del Camí de la Mar (quasi 300.000 €).

Estem davant d’una crisi sanitària i econòmica sense precedents la qual requerirà un gran esforç per part de tots i de totes, i Compromís ha estat i estarà a l’altura que Puçol espera de nosaltres.

Juny de 2020

Compromís per Puçol