Fa uns mesos Compromís per Puçol ja diguérem que al govern municipal li quedaven dos telediaris, i el temps no ha tardat a donar-nos la raó. I és que en l’Ajuntament de Puçol no hi ha temps per a l’avorriment.

Si primer va ser el partit ultradretà el que abandonà el governmunicipal , ara ha sigut el torn de Ciudadanos, deixant en més minoria encara al PP, que ara només compta amb el vot de PURP, i no sabem per quant de temps. En resum l’alcaldessa del PP està quedant-se més sola que la una.

La pregunta que ens fem Compromís per Puçol és, perquè està quedant-se sola l’alcaldessa del PP? La resposta és molt fàcil de respondre. Només cal donar una ullada als darrers plens municipals i vore el to desafiant, la prepotència, i com tracta l’alcaldessa del PP als seus ara exsocis de govern. Sí els que li van donar el seu vot per a ser alcaldessa. O com tracta a les persones i associacions del poble que assisteixen als plens i es pronuncien o es manifesten en contra del que diu i fa l’alcaldessa del PP. O a Compromís per Puçol, que  una vegada aprovat el pressupost per al 2021 amb els nostres vots,  anul·la l’acte institucional del 9 d’Octubre i canvia la denominació de la plaça País Valencià. O vore les queixes en les xarxes socials de les i els que li demanen cita personal i passa olímpicament d’ells.

La veritat és que ja no ens sorprén res del que fa esta alcaldessa.

Compromís per Puçol pensem que amb la prepotència i la supèrbia que porta en el seu ADN esta alcaldessa del PP, té els dies comptats al capdavant del nostre ajuntament.

Compromís per Puçol pensem que la primera autoritat del nostre poble sempre ha d’estar a l’altura del que representa ser l’alcalde o l’alcaldessa de Puçol. I a la Sra. Carceller del PP, el traje d’Alcaldessa de Puçol no li ve gran, li ve desbocat, per això està quedant-se més sola que la una.

Compromís per Puçol

Desembre 2021