La pregunta que ens fem a Compromís per Puçol és, per què el camp valencià està a punt de desaparéixer?

Doncs perquè el PP- PSOE- C’s i VOX han votat a favor de tots els tractats signats per la UE els quals han anat sempre en contra dels interessos valencians. L’únic partit que sempre ha votat en contra d’estos tractats, i ha defensat els interessos valencians, ha sigut Compromís.

La nostra agricultura sempre ha sigut utilitzada com moneda de canvi en qualsevol de les negociacions de la UE. Com per exemple en el Tractat de Lliure Comerç signat amb Vietnam. O l’acord comercial amb Mercosur. O el Tractat signat amb Sudàfrica. Tots estos acords han perjudicat els interessos valencians i han sigut votats a favor per PP- PSOE- C’s i VOX en el parlament europeu. No ens deixa de sorprendre la dualitat d’un discurs que vira de continguts depenent a qui es dirigisca. Quina vergonya!

En el darrer ple d’Octubre, Compromís per Puçol presentàvem una proposta de reconeixement al sector agroalimentari, i entre altres acords demanàvem la denúncia, per part del govern central, dels tractats abans mencionats. Estratagema del PP, presentar una esmena a la nostra proposta per eliminar eixe punt, la qual cosa desvirtuava la nostra moció i de pas els serveix per a tapar les seues vergonyes. Compromís per Puçol, una vegada denunciats els motius pels quals la nostra taronja sempre ix mal parada de qualsevol negociació, retiràrem la proposta i els deixàrem amb un pam de nassos.

P.D.- En l’apartat de precs i preguntes, Compromís per Puçol li preguntàrem al  regidor de Vox:

– Fins quan aguantarà vosté en un govern presidit per una alcaldessa del PP, partit del qual el seu president els ha fulminat en la seua intervenció al Congrés?

– Quan pensa vosté, presentar la seua dimissió com membre de l’equip de govern de l’Ajuntament de Puçol?

I a la Sra. Alcaldessa, li preguntàrem:

– Fa seues les paraules que el seu President ha pronunciat en la intervenció de la moció de censura, del grup polític VOX?

– És bo per al poble de Puçol tindre en el seu equip de govern a un regidor de VOX, partit del qual el seu president ha dit tot el que ha dit al Congrés dels Diputats i Diputades?

– Fins quan pensa mantindre’l en el seu equip de govern?

To be continued….. Continuarà……

Compromís per Puçol

Novembre de 2020