L’eslògan de la campanya electoral de PP deia “Te mereces un Puçol mejor!”
Com podem comprovar Puçol ja no és el poble que totes i tots hem conegut. Hi ha que vore com ha canviat! Veritat que ho noteu cada dia quan xafeu els carrers? El canvi es palpa, però per a pitjor, perquè el nou equip de govern ja porta vora tres mesos gestionant el nostre ajuntament i, per posar alguns exemples, només cal vore com està l’Avinguda de València després de les obres d’Iberdrola. Es veu que ara és tendencia la fusió de l’adoquí i el formigó a tires i pedaços. O l’estat del seto de la Vereda del Camí la Mar. Meitat salvatge i l’altra meitat arreglat.
O parlem de la gestió dels mercats? La primera, en els morros. Diu el regidor de Mercats: “Nos hemos encontrado una deuda pendiente de cobro de 36.000€ en concepto de tasas de puestos de mercado. Nos hemos puesto manos a la obra y ya hemos disminuido esta deuda en cuatro mil euros.” El que no diu és que eixe deute pendent arranca en l’any 2010 i que està en via executiva. I ves per on la quantitat més elevada pendent de cobrament ve de quan governava el PP i dels dos darrers anys de la passada legislatura en què ho gestionava el PSOE.
Per altra banda, en Compromís sempre hem dit que la dreta, l’extrema dreta i la dreta extrema allà on governen s’aprofiten de lo públic per a arreglar-se ells el que és privat. Ho diguem perquè en el darrer ple, este govern aprovà augmentar l’import de la partida del reforç de la seguretat de les Urbanitzacions i de la Platja. La de la platja és de pura lógica perquè augmenta considerablement la població i l’activitat en l’estiu, però en les urbanitzacions… Doncs per a estes coses està en el govern PURP, Partido Ultra Recalcitrante de Puçol. Mentre les urbanitzacions están ben vigilades, en algunes zones del nucli urbà es produeixen nombrosos robatoris de trapes metàl·liques, com està passant en els pol.lígons industrials. Per entendre’ns, “Por el interés te quiero Andrés.”
Però canviant de terç, i aprofitant que ja s’acosten les nostres festes majors, és moment de deixar els problemas a un costat i preparar-nos per a disfrutar-les amb la família i amistats amb alegria, salut, respecte, igualtat i tolerància.
Des de Compromís per Puçol vos desitgem Bones Festes!!!
Ens veiem en qualsevol punt de la Ruta de la Tapa!!!!

Article del grup Compromís per Puçol
Agost 2019