En Compromís fem amb responsabilitat la nostra feina que no és cap altra que la de realitzar una oposició constructiva i fiscalitzar la gestió de l’equip de govern format pel PP-Pavalur. Ara que finalitza el curs escolar t’informem d’algunes de les propostes que hem realitzat i del que ha fet l’equip de govern.

ACCÉS A L’ESTACIÓ DE RENFE.- Als plens del 24-09-2012, 30-09-2013, i del passat 24-02-2014, davant la incompetència del PP-Pavalur, hem tornat a reclamar una acció més contundent amb Adif, recordant-li a l’equip de govern que estan per defensar els interessos dels ciutadans. L’Alcaldessa contestà: “No podem fer altra cosa que seguir reclamant amb reunions i cartes.”

L’AUTOBÚS MUNICIPAL.- En el ple del passat 24 de febrer, Compromís, sol·licità que l’autobús municipal arribe fins al metro de Rafelbunyol, i també a l’Hospital de Sagunt. Una proposta per donar millor servei als usuaris i de pas augmentar els ingressos. Encara no han fet res.

SOTERRAMENT DE LES VIES.- En novembre del 2013, el diputat de Compromís a Madrid, Joan Baldoví, va presentar una esmena als PPGGE 2014, per a que inclogueren una partida per a soterrar les vies del tren al seu pas per Puçol. Saben quantes vegades ho ha sol·licitat el PP? Cap.

NO A LA NOSTRA LLENGUA.- Per a la mostra només dos botons del respecte que li té el PP de Puçol a la nostra llengua: Ú, continuen sense corregir les errades ortogràfiques als rètols i els senyals, i dos, si vosté demana el document per a domiciliar els impostos, està en bilingüe sí, en castellà i en anglés. Sense comentaris.

EL PPSOE NO VOL APROVAR EL ROM (Reglament d’Organització Municipal).- No l’aproven per qué no volen incloure que els ciutadans puguen presentar ILP (Iniciativa Legislativa Popular). Dit d’una altra manera. No volen la democràcia participativa!

ENTRADA I EIXIDA AL COL·LEGI BISBE HERVÀS. Per Compromís, s’ha aconseguit el tall del trànsit rodat a les hores d’entrada i d’eixida de l’escola, això fa que els menuts entren i isquen de l’escola amb tranquilitat i sense cap tipus perill.

ESTACIONAMENT AL BARRI DE SANT CLAUDI. Per la moció de Compromís, del passat mes de gener de 2013, els cotxes aparquen baix de les voreres, la qual cosa facilita i molt el pas a les cadires dels discapacitats i els carrets dels més menuts.

A banda, participem activament en la mesa antidesnonaments, junt amb altres col·lectius locals, on ajudem els veïns amb problemes en la seua vivenda, a trobar una eixida digna.

Cada any, Compromís destina el sou del seu assessor a cobrir una necessitat bàsica i urgent. Enguany els 3.294€, es destinen a millorar el manteniment de les escoles del nostre poble.

En tres anys hem presentat al ple 53 mocions i vora 250 precs i preguntes, perqué….

On està Compromís, estàs tu! Bon estiu!

Atenció al Ciutadà:

QUALSEVOL DIA AMB CITA PRÈVIA [email protected]