En el darrer Ple, el Bloc-Coalició Compromís féu un repàs a tots els precs i preguntes que, en estos dos anys, hem realitzat a l’equip de govern en els plens i que, a dia de hui, encara no havien contestat. Fent repàs de les nostres intervencions, hem comprovat que, gràcies als precs que Bloc-Coalició Compromís ha plantejat a l’equip de govern, s’ha aconseguit:
– No poder aparcar a la zona estreta del carrer Sant Joan, per la seguretat dels vianants.
– Tapar alguns dels moltíssims clots que hi ha als carrers, especialment al nucli antic i a l’avinguda de València.
– Senyalitzar en valencià els treballs municipals i els actes públics.
– Pintar i netejar la façana de l’Ajuntament de Puçol i d’algun altre edifici públic.
– El suport i l’ajuda de l’Ajuntament a les diferents AMPA dels centres escolars per a posar en marxa els bancs de llibres per als xiquets i xiquetes del nostre poble.
– Posar en funcionament la donació de productes dels grans supermercats a l’Ajuntament per a donar-los a les persones més necessitades.
Per altra banda el PP-PAVALUR NO ha fet ni cas a estes propostes del Bloc-Coalició Compromís:
1. Nou pas de vianants en l’avinguda Pescadors- Riu Xúquer, a la platja.
2. Rectificar la campanya «El teu gos diu molt de tu», perquè ha sigut un total fracàs. Només cal vore els voltants dels centres escolars i parcs infantils.
3. Rectificar els rètols dels carrers i senyalitzacions que estan plens de faltes d’ortografia- si fóra en castellà, segur ja ho haurien canviat fa temps.
4. Col•locar espills per al trànsit en molts dels encreuaments dels carrers del nucli antic, per exemple, als c/ Barreres i Sant Pere, encreuament amb el c/ de la Font.
5. Reclamar parades de l’autobús d’AVSA als polígons industrials per a afavorir el desplaçament de la gent que ve a treballar o a buscar feina.
6. Canviar la direcció del trànsit del c/ Cavallers, per ser el carrer més estret de Puçol i perquè les persones que viuen no tenen quasi seguretat a l’hora d’eixir al carrer.
7. Obligar a rodar els solars amb tancats fets d’obra, no de canyís o de ferralla com estan actualment, perquè són nius de brutícia i d’insalubritat.
8. Substituir per sensors les clauetes de la llum dels edificis públics per a estalviar consum elèctric.
9. Senyalitzar les zones reservades per a discapacitats, perquè puguen disfrutar dels espectacles públics en llocs preferents.
10. Obrir una entrada a l’estació de RENFE per la part est del poble, pel sistema de torns o d’accés.
11. Realitzar un aparcament de camions per a xofers de Puçol, per seguretat i perquè generaria treball per a algunes persones amb discapacitats.
12. Saber per què hi ha immobles de les urbanitzacions que són al terme de Sagunt, però disfruten dels serveis que presta l’Ajuntament de Puçol.
Alguns pensen que fent el Camí la Mar i pintant el pas subterràni del Caminàs ja han fet el que haurien de fer, però en el Bloc-Coalició Compromís pensem que governar és una altra cosa. Després de dos anys manant, si en el primer any de govern els donarem una carabassa, per al segon any l’únic que podem és traure’ls targeta roja, perquè la groga ja la tenen pel seu soci de govern.

I després parlarem de demagògia al Ple, no és així, Sra. Carceller?

P.S. Bé comencem l’estiu. El primer dia de mercat de la platja de Puçol no s’ha pogut celebrar. Perquè? Per que han tirat quitrà triturat al terra i els comerciants no han pogut muntar les paradetes per la forta pudor i l’estat del terra. Això a Puçol es diu clavar la pota o que este

govern municipal del PP-PAVALUR són uns incompetents? Bon estiu!!

tarjeta_candidatura