Tal i com van dir durant la campanya electoral, els valencianistes s’oposaran a que hi haja assessors i demanaran al govern que done exemple d’austeritat en els seus salaris.
 
El BLOC-Coalició Compromís de Puçol s’ha dirigit a l’Alcaldia per a demanar còpia de tots els documents relacionats amb el pacte de govern que PP i Pavalur van firmar en la notaria del municipi el passat 9 de juny.
El BLOC-Coalició Compromís considera que en un sistema democràtic com el nostre no poden haver pactes de govern sense explicar i que la transparència en la informació d’interés general, com és este cas, ha de ser completa. Esta petició, a més, s’emmarca en l’oposició seria, responsable, exigent i sense obstruccionismes que els valencianistes han anunciat que portaran a la pràctica durant la legislatura. L’Alcaldia, per la seua part, s’ha compromés a facilitar al BLOC la documentació esmentada.
Per altra part, i de cara al Ple municipal sobre organització i funcionament de la Corporació, el BLOC-Coalició Compromís ha començat a perfilar les seues propostes. Tal i com vam dir durant la campanya electoral, i tenint en compte la difícil situació econòmica general, el nostre grup no votarà a favor de que continuen existint els assessors, ni per a l’equip de govern ni per als grups de l’oposició. A més, demanarà que el govern done exemple d’austeritat i es rebaixe de manera substancial els salaris.
Paral·lelament, els valencianistes ja han presentat en el registre municipal la documentació necessària per a la constitució formal del Grup Municipal BLOC-Coalició Compromís i ara està a l’espera que PP i PSOE completen el traspàs de poders, despatxos i ordinadors per a conèixer quina serà la seua ubicació definitiva en el consistori.
Tant bon punt conega esta informació, el BLOC-Coalició Compromís comunicarà el seu horari setmanal d’atenció a la ciutadania i els diversos mitjans per a posar-se en contacte amb nosaltres. En este sentit, els valencianistes han posat en marxa un pàgina web com a mitjà de difussió i expressió del grup municipal i on centralitzaran tota la informació política oficial del grup. L’adreça és  www.blocpuçol.net. A més, han obert un nou correu electrònic per a atendre tot tipus de suggeriments i peticions ciutadanes ([email protected]m) i en breu comunicaran també quin són els seus telèfons de contacte.