Deia Alfonso Guerra, un dinosaure polític del Psoe: “Cuando dejemos el gobierno a España no la conocerá ni la madre que la parió….”
Ha passat molt de temps però si l’apliquem al Psoe de Puçol està de rabiosa actualitat.
Compromís hem sigut socis de govern al llarg de tres durs anys i encara hui no hem encontrat cap proposta realitzada pels socialistes. L’únic que hem encontrat és l’interés que tenen en eixir en la foto de cada Notícies i en el Facebook, fer populisme sempre que poden, no eixir mai dels despatxos, i esperar el final de cada mes per a cobrar el seu sou religiosament.

Per això passa el que passa i com solem dir, “posen un circ i els creixen els enanos.”
Si parlem de gestió, les obres de l’Av. Molí de Vent, es gestionaren pèssimament per la regidora d’Urbanisme. La gestió de les obres en concepte d’estalvi energètic que s’han realitzat, encara queden els remats, en el Ceip Bisbe Hervàs, ha sigut més que lamentable per part de la regidora d’Educació. I què dir de la nul·la gestió prèvia a la cavalcada de Reis, per part de la regidoria de Festes, on han sigut denunciats alguns dels propietaris dels vehicles que transportaven les carrosses perquè no se’ls va informar en temps i forma dels requisits que havien de reunir els seus vehicles. O millor parlem del problema d’alguns dels centres escolars amb l’abastiment del producte perquè funcione la calefacció? Reclamacions reiterades de les direccions dels centres i al final segons pareix hagueren de treballar! per a aconseguir el producte.
Ah! Encara hi ha més. Per primera vegada en esta legislatura i en molts anys, l’equip de govern format per PSOE-EU s’ha vist incapaç de presentar-li al ple un pressupost municipal per al 2019 que puga ser aprovat per majoria. I per què? Molt senzill. Perquè no saben el significat de paraules com, “diàleg” “negociació” “esforç” i “treball”.
L’únic que saben fer correctament cada mes és cobrar el seu sou religiosament i prou.
Per cert, si parlem de sensibilitat, este govern no ha presentat cap moció sobre el dia 8 de Març, Dia de la Dona. Ha sigut Compromís l’únic que l’ha presentada. Això sí, posteriorment s’han adherit a la moció tots els grups polítics. Per cert esta és la segona vegada que ocurris perquè en el 25N també passà el mateix.

Qui t’ha vist i qui et veu Psoe de Puçol!

Compromís per Puçol
Febrer 2019