Una de les activitats més saludables i recomanables en l’estiu és eixir matinet a caminar sol o acompanyat pels voltants del nostre poble. Des de fa unes setmanes, comptem amb un recorregut recentment estrenat, que convida a eixir tots els dies, com és la vereda Magraners, més conegut com camí de la mar. Però cal fer-o amb molta cura, sobretot amb els bonyigos del bestiar equí que invaeixen, o decoren, la vereda, amb les papereres reglotant de fem per les vores. Des de Compromís, instem a l’equip de govern del PP-Pavalur, a que deixe a algú de guardia en l’estiu per donar-li solució a estos problemes domèstics. Simplement cal aplicar l’ordenança general, que segons l’article 51, en el seu apartat c) Diu: Se considerarán infraccions lleus: – Respecte a las persones que conduixen animals per l’interior de la població o por víes interurbanes, no recollir els excrements que estos dipositen en víes públiques, jardins i passejos, i en general, en qualsevol lloc  destinat al trànsit de vianants. “

En quant a la neteja de les papereres, des de Compromís, sol·licitem que es neteje amb urgència i amb més periodicitat, tant les de la vereda Magraners, per la pèssima imatge que dona vore l’estat en que s’encontren, i també les de la resta del nucli urbà. Per exemple, les del polígon i parc situat al costat del supermercat “más y más”. Al final la imatge del nostre poble és la que més bruta queda per als veïns i visitants. Pel bé de tots, des de Compromís demanem a la ciutadania la màxima col·laboració per mantindre net el nostre poble.

En Compromís, estem segurs que les nostres Festes Majors milloraran la imatge del nostre poble. Des d’ací animem a tots els veïns a omplir els carrers i a no perdres cap dels actes que han preparat els festers i festeres d’enguany, convidant els familairs i coneguts que viuen fora i de pas portar-los a assaborir les meravelloses tapes que enguany ens tindran preparades els 49 establiments hostalers de Puçol, en la seua IVª edició de la Ruta de la Tapa. A disfrutar-les com cal, i BONES FESTES 2014!!

On està Compromís, estàs tu!

Atenció al Ciutadà:

QUALSEVOL DIA AMB CITA PRÈVIA | [email protected]

P.D.- Per primera vegada, la Corporació Municipal ha rebut invitació de la Parròquia dels Sants Joans als actes religiosos de les festes patronals en honor a la Verge al Peu de la Creu, en la nostra llengua, gràcies al seu rector, Ismael Ortíz, i al president de Confraria, Juan Ribelles. Ara a per l’eucaristía en valencià, assignatura pendent de l’església valenciana.