Fa escassament un mes, els regidors i la regidora de Compromís per Puçol denunciàvem una manera de fer i d’entendre els pactes de govern per part dels companys socialistes molt apartats de la concòrdia, la lleialtat institucional i la col·laboració que calen en este tipus d’aliances.

Oferir una alternativa política de caràcter marcadament social, ecologista, valencianista i feminista ens va dur a aproximar posicions i tancar un pacte de govern amb PSOE i EU.

De les paraules de l’alcadessa del Psoe, investida l’estiu passat no queda ni el ressò. Ja ho explicàrem en el comunicat del mes de juny i no cal repetir-ho novament. Però sí que trobem necessari deixar clar que hi ha coses amb què no estem d’acord, com per exemple:

Posar el poble cul per amunt i tot ple d’obres sense informar ni els veïns ni els comerços afectats, sobretot, perquè algunes d’elles podrien haver estat acabades molt abans si ells s’hagueren posat les piles quan tocava. Eixir en les fotos no és sinònim de treballar.

Voler arruïnar, amb el retard en la presa de decisions en la contractació de personal, el treball realitzat pel regidor de Compromís de Parcs i Jardins i Platja, on la falta de previsió ha sigut més que manifesta.

Malbaratament de diners en l’estudi sobre la Relació de Llocs de Treball. Un informe que havia d’haver estat a punt el passat mes de novembre de 2017 i que encara no ha vist la llum més de 20.000 € després,i que està provocant la decepció del personal.

Retardar el resultat de l’estudi del Nucli Antic. L’empresa el va acabar fa 3 mesos i pel que ha trascendit es desprén falta de sensibilitat i decisió per portar a terme actuacions que milloren l’estat este barri.

Ocultar tota la informació relativa a les Festes 2018 al socis de govern. No sabem ni quin dia comencen ni quin programa s’oferirà enguany. Primer s’ha repartit el programa que ens han informat.

I per a acabar no podem passar per alt les declaracions dels socialistes referint-se al projecte estrella com és la construcció del pont que unirà Mercè Rodoreda amb l’antiga N340. Afirmen ser ells i només ells els qui han treballat i tirat endavant este projecte. Una miqueta d’humilitat! Este projecte és mèrit de tots els equips de governs anteriors i tambè de Compromís, que quan ha tingut l’alcaldia aportà el seu gra d’arena amb diverses gestions amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer donant-li l’última empempta.

En Compromís per Puçol donem la cara prenent decisions i sempre pensant en la majoria de les persones i mai en el color polític d’estes. Eixa proximitat és la que distingeix un govern d’esquerres d’un de dretes, on la gestió i la governança responen al “ordeno y mando”.

La pregunta que ens fem Compromís per Puçol és, estem a temps de recuperar la senda d’un govern de pacte que treballe de valent per les persones?

Sincerament cada dia que passa potser ens ho posen més difícil i cal recordar que de vegades tanta avarícia pot trencar el sac.

 

Grup Municipal de Compromís per Puçol

Xavier Alcacer, Mar Mazo, Enric Esteve