Segons els estudiosos, les formigues es caracteritzen per la divisió del treball, la comunicació entre elles i la capacitat de resoldre problemes complexos.
Compromís hem volgut comprovar si és veritat que ens semblem a elles pel treball realitzat en estos tres anys que estem en el govern de Puçol.
S’ha augmentat la dotació de les ajudes d’emergència, dels serveis de les escoletes d’estiu, Nadal i Pasqua i dels Tallers per a la Tercera Edat.
Hem creat la Unitat de Respir per als familiars dels malalts d’alzheimer.
Les campanyes sobre la igualtat i la programació de la Setmana de la Dona, amb la Marxa per la Dona per recaptar diners i ajudar en la investigació del càncer de mama, s’han consolidat i són una realitat.
S’ha implantat la Targeta Solidària per a ajudes d’alimentació bàsica i higiene domèstica i personal per a les families més necessitades que revertirà en el comerç local.
Prompte comprovarem l’estalvi i la eficiència energètica amb el canvi a leds de l’enllumenat, primer del nucli antic i després de la resta del nostre municipi.
Al nucli antic és on estem posant més empeny per dinamitzar-lo i que torne a tindre vida.
Hem augmentat les inversions en instal·lacions esportives i potenciat l’organització de nous esdeveniments.
S’han creat noves places d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda, i s’ha agilitzat la seua tramitació.
S’ha iniciat el projecte dels Camins Escolars Segurs amb una experiència pilot.
Sempre estem al servei de tots els puçolencs i puçolenques, sense tindre en compte el color polític, perqué som servidors públics i ens ho creiem.
El resultat és molt clar: millor qualitat de vida per a totes i tots i que vora 700 persones que estaven aturades han trobat faena.
Compromís treballa sempre per i per a les persones.
Com les formigues!

Enric Esteve
Portaveu de Compromís per Puçol

Maig de 2018