Segons els estudiosos, les formigues es caracteritzen per la divisió del treball, la comunicació entre elles i la capacitat de resoldre problemes complexos.
Compromís hem volgut comprovar si és veritat que ens semblem a elles pel treball realitzat en estos tres anys que estem en el govern de Puçol.
Quan tinguérem l’alcaldia, visitàrem quasi totes les empreses que estan ubicades en els tres polígons industrials del nostre poble i vam posar en marxa les ajudes a empreses i comerços que ocupen a persones aturades. També hem programat cursos d’especialització que van demandar les empreses, que han afavorit la creació de llocs de treball.
És una realitat la participació de la ciutadania en el Pressupost Municipal.
La creació del Banc de Llibres per a tots els alumnes de la localitat.
S’han assolit xifres d’execució d’obra pública com feia molts anys que no s’assolien.
Ja està encarrilat el projecte de la connexió de Mercè Rodoreda amb l’antiga N340. Un projecte complex en el qual es treballa de valent des de fa molts anys.
La rotonda del Camí Llíria i el Camí Magraners, per facilitar l’accés a les urbanitzacions, serà una realitat este any.
S’estan licitant els projectes de drenatge per minimitzar les inundacions que tants problemes d’accés i de circulació ens creen.
La creació del SIHAP (Servei d’Intermediació Hipotecària de l’Ajuntament de Puçol) per a ajudar a les persones desprotegides davant un desnonament.
Estem visitant els comerços i negocis del nostre poble per conéixer de primera mà les preocupacions i propostes dels nostres comerciants, i els informem de les ajudes que tenen a l’abast per a crear ocupació.
Sempre estem al servei de tots els puçolencs i puçolenques, sense tindre en compte el color polític, perqué som servidors públics i ens ho creiem.
El resultat és molt clar: millor qualitat de vida per a totes i tots i que vora 700 persones que estaven aturades han trobat faena.
Compromís treballa sempre per i per a les persones.
Com les formigues!