ENRIC ESTEVE Regidor d’Hisenda, Contractació, Promoció Econòmica, Ocupació i Promoció del Valencià.
Com alcalde vaig visitar les EMPRESES del nostre poble i actualment com a Regidor de Comerç i Promoció Econòmica, estic visitant els COMERÇOS del nostre municipi perqué són un dels pilars fonamentals on se sustenta l’economia local. Escolte les seues propostes i els informe de les SUBVENCIONS que oferim als empresaris per contractar a persones desocupades de Puçol per a sis mesos o indefinidament. Des de l’Oficina de Promoció del Valencià col·laborarem en la Campanya de Nadal amb ACEP i amb l’Agrupació de Penyes.

XAVIER ALCÁCER Regidor de Cultura, Esports, Joventut, Platja, Parcs i Jardins i Enllumenat Públic.
Estem millorant les instal·lacions i la imatge de la CASA DE CULTURA, canviant les portes de totes les sales i els banys. Al POLIESPORTIU hem reformat una pista poliesportiva exterior i millorat l’eficiència energètica de la il·luminació de la piscina. Hem inaugurat un parc d’activitats físiques street workout en el polígon de la Murta i ampliarem la zona de jocs de la PLAÇA CERVANTES accessible per a persones amb diversitat funcional. Pròximament serà una realitat el canvi de l’enllumnat del NUCLI ANTIC a leds que millorarà l’eficiència energètica, disminuirà les emissions de CO2 i rebaixarà l’import de la factura de la llum del nostre ajuntament.

MAR MAZO, Regidora de Benestar Social (serveis socials, dona, tercera edat, menor, igualtat i immigració) i Agermanaments.
El Servei d’Intermediació Hipotecària “SIHAP”, impartirà una xerrada informativa sobre la reclamació de les despeses per la constitució d’una hipoteca en l’Espai Social Martínez Coll, el dia 28 de novembre a les 19.00h.
El Projecte del VALLET te adjudicada una important subvenció dels Fons Socials Europeus i de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Ja s’ha executat el 96% de l’import anual, la qual cosa reflexa la bona gestió que s’està duguent a terme.
El CENTRE DE SALUT s’ha incorporat a la Mesa de Violència de Gènere, creant un protocol de coordinació amb els Cosos de Seguretat per a millorar l’atenció a les víctimes.