El dimarts dia 26 de setembre el Regidor d’Ocupació, Enric Esteve es va entrevistar amb el Secretàri Autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu per transmètre-li la situació actual de l’ocupació a Puçol i tambè per presentar-li les propostes que ajuden a millorar l’ocupació al nostre poble.
Segons el regidor Enric Esteve, “hi ha persones amb més de 50 anys i sense càrregues familiars que solen quedar-se fora de les subvencions que rebem els ajuntaments perquè sempre solen accedir les persones que tenen familia al seu càrrec. És per això que li he sol·licitat ajudes per a este perfil de persones.” Altra preocupació de la Regidoria d’Ocupació és el reciclatge i formació de les persones que estan entre els 45 i els 55 anys i que són les persones que pitjor ho tenen per a encontrar un lloc de treball. Enric Esteve el va instar, “a estudiar l’impuls d’ajudes a les empreses que contracten a les persones que s’encontren en este tram d’edat avançada.”
Enric Esteve també li va comentar que en les nombroses visites a les empreses de Puçol, en els dos anys que ha ostentat l’alcaldia, els empresaris li van fer saber que tenen vertaders problemes per a encontrar soldadors i mecànics. El Sr. Nomdedéu li va dir que han iniciat els contactes amb la Conselleria d’Educació per a estudiar la possibilitat d’utilitzar les aules dels instituts de formació professional per a impartir cursos per les vesprades de les especialitats més sol·licitades.
El Secretari Autonòmic, Enric Nomdedéu informà que les ajudes per a la formació van a seguir per a estos dos pròxims anys i li va agraïr a Enric Esteve les propostes que li va transmetre personalment.