El dimarts dia 13 de setembre el Regidor de Comerç, Enric Esteve va mantindre una reunió amb el Director General de Comerç, Natxo Costa amb la finalitat de conèixer de primera mà les futures inciatives de la Conselleria per ajudar al xicotet comerç local.

Després de la reunió, el regidor Enric Esteve comentava, “He volgut visitar personalment al Director General per saber com podem ajudar i potenciar el nostre comerç local perqué és un dels més importants dinamitzadors de la economia del nostre poble.”
Les ajudes de la Direcció General de Comerç aniran dirigides a fomentar la col·laboració entre els comerciants i els ajuntaments així com a augmentar la formació dels actuals i futurs emprenedors. Es podrà comptar tambè amb les activitats que desenvolupa el Centre d’Artesania el qual promociona patrocinis, events i exposicions itinerants.
“El Govern de Puçol i ACEP venen realitzant conjuntament activitats com la Fira “Puçol demostra”, la “Shopping Nigth” i “l’Outlet” però volem que el comerç de Puçol ocupe el lloc que li pertoca en la nostra comarca. Ens agradaria un comerç local sostenible, per això informarem els nostres comerciants de com reduïr al màxim la despesa energètica amb la finalitat de que el seu comerç siga més rendible i de més qualitat.” finalitzava Enric Esteve.