regidors compromísDes que Compromís forma part del govern de Puçol, sentim la satisfacció d’observar com anem avançant en la gestió municipal, sempre endavant, sense pressa però sense pausa. En estos cent vint dies que han passat hem anat i anem posant els fonaments que ens permetran solucionar alguns temes importantíssims per al nostre poble. Ens queda un llarg camí per recórrer, un camí que ha de conduir al benestar de totes les puçolenques i puçolencs. A Compromís estem convençuts que la nostra filosofia d’entrega i dedicació farà evidents els avenços a curt i mitjà termini.
Per posar alguns exemples, amb la subvenció de més de 700.000€ de la Diputació de València avançarem les inversions que estaven previstes per a d’ací dos anys. Això ens permetrà urbanitzar el carrer Cabeçol, enquitranar la parcel·la municipal que hi ha al costat de l’espai jove. També la parcel·la municipal de la mar situada en la part nord, on traslladarem el mercat dels dijous. Cobrir part de la parcel·la pública que hi ha en la mar al començament del carrer Riu Xúquer. Fer accessible tota la platja, adaptant-la per afavorir la mobilitat de les persones discapacitades. Enquitranar alguns dels camins importants de la nostra horta i també alguns dels carrers del nucli urbà, entre altres inversions.
A més estem visitant les diferents conselleries per començar a donar solució als greus problemes que pateix Puçol per la manca total d’inversions en infraestructures des de fa més de trenta anys, la qual cosa ha fet que el nostre poble siga un poble completament estrangulat per carreteres i vies de tren.

Al llarg del pròxim any s’instal·laran empreses en plena expansió que crearan llocs de treball, per tant caldrà tindre clar quin tipus de mà d’obra van a necessitar per organitzar cursos de formació adients a la oferta de treball futura. Des de l’ajuntament, el govern de Puçol del que Compromís forma part, tindrà que realitzar les gestions oportunes per adaptar els polígons a les necessitats de les empreses que vindran, tasca que es presenta complicada però no impossible i per a la qual caldrà el recolzament de tots els grups polítics perquè les solucions vindran des de Madrid. El soterrament de les vies és urgent i més després de la informació que ens donà la mateixa Conselleria d’Infraestructures de que els empresaris d’Almeria i de Murcia volen fer arribar els seus productes pel corredor ferroviari del mediterrani mitjançant 4.000 ò 5.000 trens a l’any, de 700 metres de llargària cadaú. I tot això pel centre del nostre poble? Esperem que, després de la visita del comissari europeu corresponent, Europa ens done solució a este greu problema.
Si tot el que hem exposat pas a pas va fent-se realitat i treballem amb l’esperit de les formigues, aconseguirem que Puçol siga un poble senzillament millor.