El passat dia 31 de juliol, el president i la vicepresidenta de la Diputació de València convocaven als alcaldes i alcaldesses de la nostra comarca a Bonrepòs i Mirambell a una reunió on tinguérem una primera presa de contacte i ens donaren l’excel·lent notícia: 72 millons d’euros seran repartits equitativament entre TOTS els pobles de la provincia de València, dels quals 703.000 € seran destinats per a inversions al nostre poble. Amb esta xifra podrem avançar les inversions de tot un any.

L’expresident provincial (Alfonso Rus) repartia els diners depenent de qui eres i de quin ajuntament venies, menyspreant molts pobles amb un finançament que ha minvat considerablement la nostra capacitat d’inversió. Les xifres parlen per elles mateixes: des de 2011 Puçol ha rebut d’esta institució al voltant d’1.579.107, euros. En Compromís estem treballant incansablement perquè, en poc de temps, torne a fluir eixe crèdit del poble cap al poble. Com canvien les coses quan es mira només el bé comú i no en ficar la mà en la farina com ha fet el règim anterior del PP.

regidors-compromís
Xavi, Mar, Enric

En esta nova manera de fer política, l’Equip de Govern Compromís- Psoe-EUPV farà possible que el ciutadans puguen dir la seua en el pressupost municipal de l’any 2016. En esta línia es vol posar en marxa un sistema que ens permeta presentar al poble distintes propostes d’inversió valorades, i que, mitjançant un sistema de votació, es puguen definir les prioritats en els projectes per al poble. És voluntat de Compromís, convocar a mitjà termini, els portaveus de tots els grups polítics que formen part de la corporació municipal per a decidir quin Puçol volem per a l’any 2030, pensem que és urgent decidir entre tots les línies bàsiques d’actuació en el pròxim PGOU.

Mentrestant, i per agafar forces, tenim per davant les nostres festes populars i patronals que, com cada setembre, criden a la nostra porta. Des de Compromís fem una crida a tots els puçolencs i puçolenques perquè les disfruteu participant activament en cadascun dels actes programats pels festers i festeres d’enguany. I entre acte i acte, una bona tapa en qualsevol establiment iamb bona companyia sempre ens anirà molt bé per a agafar forces i disfrutar de la conversa i els retrobaments. BONES FESTES!