Carpeta roja = targeta roja

El passat dia 13 de juny des de l’oposició, el PP ens demanava treball alhora que afirmava que realitzarien una labor responsable, crítica i exigent.

Fins ací tot correcte. El treball és una cosa que a COMPROMÍS lluny d’espantar-nos ens motiva i en eixa línia estem. Ara bé, una cosa és ser exigents i demanar-nos capacitat de treball i altra ben distinta exigir-nos resultats vint dies després de la presa de possessió de l’alcalde i només deu dels nostres regidors.

Des de COMPROMÍS pensem que qui demana responsabilitat també l’ha d’exercir i ací tenim el problema. És responsable, coneguda la nova configuració de l’Equip de Govern, que qui et precedeix en el càrrec desaparega com per art de màgia? Un Ajuntament funciona tots els dies i les qüestions que afecten els veïns i veïnes de Puçol no es resolen per elles mateixa. Arribar a un despatx desert, sense cap indicació, sense informació de les qüestions pendents i amb un pressupost tancat no és el millor exemple de responsabilitat per part de l’anterior corporació.

Este fet ens ha obligat a mantindre reunions constants amb els tècnics de cada departament per a “descobrir” aquelles coses que estaven en marxa o pendents per evitar que cap assumpte es quedés penjat. Per no faltar a la veritat, l’anterior alcaldessa es va reunir amb el nou Alcalde. Una reunió breu on l’única aportació al relleu polític per a un poble de quasi 20.000 habitants, va consistir en el traspàs d’una carpeta roja on es donava compte de la desaparició d’un impermeable. Pareix ser que eixa qüestió era sinó l’única, de les poques amb la suficient transcendència per a ser comunicada.

Des de COMPROMÍS no demanem que s’ens facilite el treball, ja som majorets per assumir la gestió, però si que no s’ens dificulte. La desinformació i les campanyes de desprestigi han sigut la tònica general en este inici de legislatura.

Ara només ens queda constatar si són igual de «responsables» per a encaixar tant el canvi de govern que s’ha produït com les carències de gestió que ha generat el seu desgovern i que ha propiciat molts dels problemes que el nou Equip de Govern s’haurà d’encarregar de resoldre pel bé dels ciutadans.