En Compromís per Puçol estem contentíssims pels resultats de les darreres eleccions municipals i autonòmiques. Des d’ací volem donar les gràcies a totes les 1.654 persones que amb el vostre vot ens heu donat la vostra confiança i heu fet possible que tres regidors dels nostre partit formen part de la pròxima corporació municipal. Gràcies a les vostres famílies, que també se senten identificades amb el nostre projecte.

CARTA D'ENRICS’obri un nou cicle polític sense majories absolutes, sense bipartidisme i es dóna pas a la política d’alta intensitat, del diàleg, del consens, de la pluralitat, de la transparència i, sobretot, per i per a les persones.

Cada u farà la lectura que li convinga dels resultats del passat dia 24, però des de Compromís per Puçol sempre hem pensat que el poble sempre és savi, o podríem dir també que és com la natura, que quan la maltracten es rebota i s’ho emporta tot per davant. El missatge de la ciutadania ha sigut molt clar: «Cal fer fora el Partit Podrit de totes les institucions». Sí, al PP que ens ha xuclat fins l’última goteta de sang als valencians i valencianes empobrint-nos i deixant-nos endeutats per a anys i panys. Al PP que ens ha situat en el número 1 del hit parade de la corrupció. Al PP que mai ha mirat per les persones i ha deixat tirades als peus dels cavalls (o bancs) les més desafavorides, consentint que les tragueren a rastres de sa casa. Al PP de les retallades brutals en la dependència i discapacitat. Al PP que es pega colps al pit i no ha demanat perdó a les víctimes del metro pels 43 morts. Al PP que on diu públic només ha vist negoci i especulació. Al PP que ha actuat, segons el jutje Ruz, com una banda de delinqüents saquejant els nostres diners i fent-ho amb total impunitat. I no sabem ni la quarta part de les seues malifetes. I tot amb la complicitat i connivència del xicotets PP locals com el de Puçol i dels altres pobles valencions que han estat callats sense denunciar-ho. Així es defensen els interessos de les persones?

Això s’ha acabat! Els valencians i valencianes hem dit prou! Ara Compromís té molta faena per davant i molta responsabilitat per portar endavant el canvi que tots i totes esperàvem com aigua de maig. En Compromís per Puçol no ens fa por ni la faena, ni la responsabilitat, i prometem que ens deixarem la pell treballant per les persones, sobretot per les més desprotegides. Volem que Puçol siga un gran poble unit, del qual ens puguem sentir orgullosos nosaltres i els nostres fills i nets. En Compromís per Puçol estem preparats per a governar.

En esta nova etapa il·lusionant i plena de reptes, permeteu-me que done la benvinguda els meus companys de grup, Xavi Alcàsser i Mar Mazo, en qui tinc la confiança que estaran a l’altura de les obligacions que els esperen.

Per últim, no vull acabar sense felicitar tots els regidors i regidores que formaran part de la pròxima corporació municipal a qui només puc demanar que treballen mirant sempre pel bé comú, amb respecte i per Puçol. Segur que si ho fem així guanyarem tots, guanyarà Puçol.