CARTA D'ENRICNo està de més repassar el treball que els partits hem fet a l’Ajuntament en estos darrers 4 anys. El Partido Popular ha presentat 14 mocions, i el seu soci, Pavalur, només n’ha presentat una i vergonyosa. IxPuçol n’ha presentat 25; el PSOE 72, i Compromís també 72, però nosaltres amb un regidor.
El PP n’ha presentat 14, cap d’elles per cert contra les retallades en educació, sanitat o benestar social. Per molt que diga la Sra. Carceller, faltant una vegada més a la veritat. Cap de les 14 mocions tampoc ha sigut contra els corruptes i prevaricadors. I no serà perquè no n’hi ha: Francisco Camps, Ricardo Costa, Carlos Fabra, José Luis Olivas, Rafael Blasco, Milagrosa Martínez, Sonia Castedo, Díaz Alperi, Joaquín Ripoll, Rita Barberá, Juan Cotino, Alejandro Font de Mora, Jorge Bellver, etc. Però no poden anar en contra dels seus, perquè són del Partido Popular. Dels 16 membres del govern de José Mª Aznar, 13 estan imputats per algun delicte. I pensar que eren l’espill on es volien mirar tots!!

A Puçol, la franquícia del PP va optar per pactar amb Pavalur i així poder estar cobrant tranquil•lament 4 anys per figurar i manar, cosa ben diferent de gestionar i governar. Per manar i figurar el govern s’ha endut en 4 anys 1.172.000 € i Pavalur se n’ha endut 1.168.000 €, a més d’altres prebendes. Quina casualitat l’aproximació en les xifres, no? El govern PP-Pavalur ens ha eixit caríssim.
I mentrestant, les ajudes en material escolar han sigut, cada any, més ridícules, per culpa d’uns requisits desproporcionats per a la situació de moltes famílies del nostre poble.
Hem hagut d’escoltar, com un disc ratllat, dir a l’alcaldessa, que era l’alcaldessa de tots. Amb tots els meus respectes, lamente dir que no ha sigut l’alcaldessa dels puçolencs; ha sigut l’alcaldessa del PP i per al PP.
El PP han portat l’Ajuntament com una empresa privada, oblidant que és de tots i, per tant, públic i és des d’on cal fer polítiques socials per la igualtat de les persones. Ben clar ho va deixar el regidor de Cultura «No me pidáis más dinero porque ya sabéis que la cultura no es rentable.» Sobren comentaris.
Diuen que al poble votem a les persones, però no podem oblidar que cada persona representa un partit. Compromís hem intentat ser la veu a l’Ajuntament de totes les persones i col•lectius que ens han necessitat. Donem les gràcies a les persones que ens han acompanyat en cada Ple o que ens han seguit per Internet. Aprofite l’ocasió per a demanar disculpes si en algun moment no hem estat a l’altura que cada ciutadà mereixia. Vull agrair als funcionaris i personal de l’Ajuntament el seu tracte, atenció i professionalitat al llarg d’estos 4 anys.
Esperem que la campanya electoral siga neta i digna d’uns partits que es diuen democràtics. Molta sort a tots i que isca guanyant Puçol.

banner_muralla