Enric Esteve
Enric Esteve

Diuen que qui sembra, cull. Després de tres anys de sembra, el passat dia 6 de març vam arreplegar la primera collita, constituint al nostre poble Compromís. Posteriorment, el dilluns 23 em van escollir per a encapçalar la llista electoral que presentarem a les eleccions del dia 24 de maig.
Al llarg d’estos quatre anys, tant a l’Ajuntament com allà on m’han requerit, he treballat molt gustosament defensant el nostre projecte de poble i de país, defensant moltes propostes i presentant una gran quantitat de precs i preguntes per a millorar la qualitat de vida de tots nosaltres. Molts d’eixos precs i preguntes me’ls havien fet arribar ciutadanes i ciutadans preocupats per un tema concret. Ha sigut en eixos moments, quan he parlat en nom dels puçolencs al Ple, quan més satisfactori ha sigut el treball de regidor en l’oposició.
Pareix que encetem una etapa nova, en què les majories absolutes comencen a ser història, però no podem oblidar que ens costarà pagar un preu ben car –i de la nostra butxaca!– haver tingut pocavergonyes i deshonrats durant tants anys al front de les institucions democràtiques i al front de governs que han gestionat els diners de tots com si açò fóra un negoci privat. Això és el que han fet tant el PP com el PSOE per tota la geografia valenciana i espanyola.
Ha arribat el moment de propiciar un canvi en la forma de governar la nostra societat. És indubtable que caminem cap a una nova manera de gestionar, tenint en compte els partits que tenen al capdavant persones honrades.
Si em presente una altra vegada és perquè m’agrada treballar pel meu poble i per a les persones més desprotegides, però també per a posar la nostra senya d’identitat més important, el valencià, al lloc que li pertoca.
Si em presente és perquè vull aportar el meu granet d’arena sent alcalde de Puçol en la propera legislatura, per a demostrar que es pot governar amb total transparència i tenint en compte la pluralitat, amb l’única finalitat d’aconseguir fer un gran poble unit.
Compromís ha sigut la veu i la cara de molts veïns i veïnes que han confiat en nosaltres i eixa ha sigut la satisfacció més gran: saber que hi havia qui confiava en nosaltres perquè el nostre interés eren i són, precisament, les persones.
En Compromís esperem revalidar eixa confiança en el nostre treball i el nostre projecte per a Puçol i continuar treballant per a tots vosaltres en la pròxima legislatura.

Enric Esteve Ramon
Regidor de Compromís per Puçol
Març 2015

torna-a-somriure-taronja