Vist el degoteig de les mesures que va deixant caure l’actual govern de l’Estat espanyol  de la nostra? comunitat, tots dos del PP
el BLOC-Coalició Compromís de Puçol afirmem:
1.-Que amb la “Reforma Laboral” o dita d’una altra manera, “Reforma de sous i drets”, açò només ha fet que començar.

2.-Que totes les mesures van encaminades a empobrir-nos cada vegada més i més als de sempre, treballadors, funcionaris, autònoms i xicotetes i mitjanes empreses, fins a límits que ni ens imaginem, amb l’únic objectiu d’acabar amb tot el que és públic en benefici del privat, i
3.-Que els directius de la CEOE (Confederación Española de Organizaciones Empresariales), per no anomenar-los d’una altra manera, i al front el seu “impresentable” president, Sr. Rosell, es burlen una i una altra vegada en la mateixa cara dels treballadors. Només cal vore les rodes de premsa que donen els seus directius, això sí amb la total permisivitat i passivitat del govern “titella” de l’Estat espanyol, elegit pels ciutadans i, ves per on, una vegada elegits sols fan que servir els empresaris i banquers.
O reaccionem i fem front a esta gentola, o ens deixaran amb una mà davant i una altra darrere, no debades després del saqueig i balafiament dels governs del Sr. Camps, PP, som la 1ª comunitat autònoma rescatada pel govern de l’estat, i tornarem a ser-ho d’ací molt poc. I som la 1ª comunitat autònoma en deute públic: un total de 62.000 milions d’euros a llarg termini, i cap polític a la presó. Com diria Dario Fo, açò no ho paga ni Déu! Cadascun dels membres del govern del nostre poble, PP-Pavalur, són còmplices de tot açò mentre no ho denuncien públicament!
I la goteta que ha fet vessar el got l’ha posada la delegada del Govern, Paula Sánchez de León, donant suport a les desmesurades càrregues policials contra els estudiants de l’IES Lluís Vives de València, i contra els ciutadans i ciutadanes que els recolzaven quan es manifestaven en contra dels retalls en educació que ha realitzat la Generalitat Valenciana.
Potser no siga correcte tallar la via pública sense el permís oficial, per a cridar l’atenció de la ciutadania per no tindre unes condicions mínimes per a realitzar els estudis i perquè ens adonem que els nostres governants volen acabar amb l’ensenyament públic, però que carreguen brutalment contra els estudiants i ciutadans i els detinguen ràpidament, com si de delinquents comuns es tractàra? Això no té nom!
En el BLOC-Coalició Compromís ens preguntem, per què els polítics que ens han arruïnat van amb cotxe oficial i protegits per eixa policia i no han sigut detinguts i empresonats en 24 hores? En quin país estem? És esta la democràcia que ens ha costat tant d’aconseguir? Si nosaltres paguem els nostres impostos, per què no ens presten els serveis que ens pertoquen? On estan els nostres diners?
Açò no és fruit de la casualitat, el PP s’ho ha de fer mirar, i com més aviat millor per a tots, doncs té l’extrema dreta dins del seu partit i a la mínima que els seus superiors ( director Nacional de Policia, delegada del Govern, etc) els donen la possibilitat, ho demostren verbalment i amb contundència. Recordem que per a ells “somos el enemigo”. Doncs miren, no, SOM EL POBLE!
Recordem que ells es van abstindre quan es va votar l’actual Constitució. Potser és per això que no volen l’estat de dret.
Per tot això i més, el BLOC-Coalició Compromís de Puçol diguem:
  • NO A LES RETALLADES SOCIALS!
  • NO A LES CÀRREGUES POLICIALS CONTRA ELS ESTUDIANTS!
  • DEPURACIÓ DE RESPONSABILITATS DELS DARRERS GOVERNS DEL PP EN EL CONSELL!
  • EMPRESONAMENT, I INHABILITACIÓ DE PER VIDA PER A QUALSEVOL CÀRREC PÚBLIC, ALS POLÍTICS QUE ENS HAN ARRUINAT. QUE ENS TORNEN ELS DINERS QUE S’HAN ENDUT!
  •  QUE ELS NOSTRES IMPOSTOS SÓN PER A MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA DE TOTS, AMB UNA EDUCACIÓ I UNA SANITAT PÚBLIQUES, DE QUALITAT I GRATUÏTES.
Puçol, 22 de febrer de 2012
Enric Esteve Ramón
Portaveu del BLOC-Coalició Compromís de Puçol