El passat diumenge, 25 de gener, Grècia celebrà les seus eleccions generals, que poden iniciar un gran canvi als estats que formen la UE, començant per l’Estat espanyol. Els dos grans partits que s’han alternat en el govern de l’estat, PPSOE, ens han repetit una i una altra vegada que Espanya no és Grècia. Podríem fer comparacions i de segur que en trobaríem un grapat. Però per entendre’ns posarem uns quants exemples que a tots i totes ens ajudaran a reflexionar per què al nostre poble, al nostre país i a l’Estat espanyol és urgent un canvi polític com el que es produirà a Grècia.

  • ­ El PSOE fa 30 anys va dividir el nostre poble NO soterrant les vies. El PP fa 29 anys que governa la CV i tampoc ho ha solucionat, és més tot apunta que anirem a pitjor.
  • ­ El PSOE quan governava a Madrid ens castigà als valencians i valencianes amb un finançament de vergonya. El PP valencià també té la poca vergonya de no plantar-li cara a Madrid per un finançament just i digne.
  • ­ El PP no aprova el ROM perquè no creu en la democràcia participativa i real. El PSOE tampoc.
  • ­ El PP formava part dels consells d‘administració de les caixes que han timat en les preferents, sobretot als majors i malalts. El PSOE tambe formava part d‘eixa colla de desvergonyits.
  • ­ El PSOE canvià l‘article 135 de la Constitució espanyola perquè els bancs tingueren prioritat per davant de les persones provocant desnonaments massius. El PP ha continuat donant suport a esta mesura que va totalment en contra de les persones més dèbils.

COMPROMÍS volem soterrar les vies perquè Puçol siga un gran poble i un poble unit.

COMPROMÍS, mane qui mane a Madrid, lluitarem cada dia pel finançament que ens pertoca al País Valencià.

COMPROMÍS creiem en la democràcia participativa i real per això exigírem que en el ROM s‘inclogueren les ILP, que el PPSOE no vol aprovar.

COMPROMÍS volem que tornen els diners robats de les preferents als majors i malalts. Íntegrament, urgent i que els lladres paguen amb la presó.

COMPROMÍS rescatem a les persones, no als bancs .

PERQUÈ ON ESTÀ COMPROMÍS ESTÀS TU.

Enric Esteve
Portaveu de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Puçol
Gener de 2015