Tant el PP com el PSOE han sigut els grans perdedors de les eleccions europees del passat 25 de maig. Només cal fer una ullada als resultats per a veure que la caiguda lliure del bipartidisme és una relalitat arreu de l’Estat espanyol, i al nostre poble, no ha sigut menys.

ELECCIONSPPPSOECOMPROMÍSEUPodemosUPyD
Europees 20093.8063.05354188210
Europees 20141.9261.758473921583762

A Puçol, el PP ha perdut vora el 50% dels vots = – 1.880 vots. I si comparem estos resultats amb les últimes eleccions generals, la baixada encara és més gran.
El PSOE ha perdut vora el 42% dels vots = – 1.295 vots.
COMPROMÍS, ha multiplicat per 9 el vots de les europees de 2009, i és la formació que més ha pujat de totes en percentatge.
EU ha multiplicat per 4,9 els resultats anteriors. I UpyD els ha multiplicat per 3,7. Podemos ha sigut la gran sorpresa d’estes europees.

Si les europees són l’avantsala de les pròximes eleccions, està clar que el PP i el Psoe perdran al nostre poble i pràcticament a tot arreu perquè els ciutadans han dit prou als partits que emparen corruptes i defensen els interessos dels banquers i de les grans companyies, deixant els ciutadans abandonats a la seua sort. Als qui no pensem, ni diguem el que ells volen, el PPSOE ens diu que fem demagògia. Que s’ho facen mirar.

En COMPROMÍS volem donar les gràcies a les persones que ens han donat el seu suport en les urnes i que han contribuït a tindre, per primera vegada, un valencianista al Parlament Euopeu: el nostre Jordi Sebastià. I a qui no ens ha votat, els diguem que tenim els peus a terra i que continuarem treballant de valent per les persones, defensant sempre els interessos dels ciutadans, denunciant les castes polítiques que propicien la corrupció i sentant-los a la banqueta perquè tornen tot el que ens han furtat amb interessos; i el mateix per a qui ens ha clavat en esta estafa de crisi, que no són altres que els banquers.

En COMPROMÍS sempre hem pensat que hi ha una altra forma de governar i de fer les coses i esperem que molt prompte siga una realitat al nostre poble si tenim la confiança de la ciutadania.

Bufen temps de canvi. Els puçolencs i puçolenques tambè han dit prou al bipartidisme i han contribuït a la gran davalllada del PPSOE.

On estàs TU, està COMPROMÍS!

ÚLTIMA HORA: A punt d’enviar l’article, ens arriba una notícia que diu molt del govern local, PP-Pavalur. Un veí de Puçol va sol•licitar un full de domiciliació bancària a l’Ajuntament de Puçol. El document que li facilitaren estava en bilingüe… ANGLÉS-CASTELLÀ!! Es veu que els nostres governants no estaven prou satisfets fent de Puçol una espècie de Móstoles vora mar. Ara ens volen convertir en Gibraltar. Vergonya, cavallers, vergonya!