Que la Generalitat Valenciana, governada pel PP, està en fallida tècnica i rescatada no és cap novetat, perquè ja estan els periòdics per a recordar-ho. Per tant, si diem que la Conselleria d’Educació deu una milionada d’euros als col·legis públics i concertats del País Valencià tampoc no és cap cosa estranya. En l’últim Ple, Compromís presentà una moció per a reclamar el pagament immediat del deute que la Conselleria d’Educació té amb els centres del nostre poble, l’import del qual puja a més de 450.000 € (75.000.000 de les antigues pessetes, per entendre’ns).
És vergonyós que tota una Generalitat Valenciana haja fet desaparèixer, per falta de pagament, sectors com el financer (Bancaixa, Banc de València,…), del calçer, tèxtil, agrari, audiovisual, etc., i com no? els sectors públics de la sanitat, l’educació, el benestar social, l’administració pública, la justícia, etc. A la mateixa democràcia, de continuar emportant-se els diners públics a mans plenes (Emarsa, Brugal, Gürtel, RTVV, CACSA, Cas Bárcenas, Cooperació Internacional, etc.), li queden quatre dies. No és d’estranyar que fins i tot la premsa subvencionada pel PP ja parle de la caiguda lliure al País Valencià. Esperem que siga prompte pel bé de tots els valencians i valencianes, perquè hi ha que vore el que han donat de si els darrers 18 anys d’expol·li sense descans.

En la mateixa sessió del Ple també es portà per a la seua aprovació el plec de condicions per a l’adjudicació de la gestió de l’aigua potable i del clavegueram de Puçol per als pròxims 25 anys, amb un volum de negoci de vora 26.000.000 €. Un informe en què els tècnics han estat treballant més d’un any i que l’equip de govern del PP-PAVALUR ens ha entregat amb només 6 dies per a estudiar-lo i fer alguna proposta coherent. Un punt este que han dut amb una pressa injustificada per a aprovar-lo en este Ple de juliol i que, en paraules de la Sra. Carceller: saldrá aprobado, sí o sí. Lo quieran o no lo quieran ustedes.” Vaja, com si l’Ajuntament de Puçol fóra la seua empresa privada i de per vida. Per la seua forma de presidir i moderar la comissió, pel que veiem i escoltem al Ple i per la pressa en l’aprovació, més que mirar pel poble pareix que li ho vulga apanyar bé a la futura empresa concessionària.

I la cirereta del mes la posà l’adjudicació de la realització del programa de festes 2013 a l’empresa del fill del regidor de PAVALUR, Sr. Babé, que presentà el pressupost fora de termini, per unes hores, i pareix ser que era el més econòmic, però fora de termini. Perqué ens entenguem: que li l’han atorgat a dit. Ara ja sabem per a què està a l’Ajuntament el Sr. Babé. I ara anem entenent també perquè PAVALUR signà el pacte de govern amb el PP.

Fa olor o no fa olor de podrit el govern PP-PAVALUR? En Compromís cada dia que passa ho tenim més clar, i vostés?

tarjeta_candidaturaBon estiu i bones festes!