Només unes lletres per felicitar, en primer lloc, tots els membres de la candidatura del BLOC-Coalició Compromís per Puçol, i a les seues famílies, pel treball realitzat en la campanya electoral i pel resultat obtingut.

El nostre objectiu era tornar a tindre representació municipal i l’hem aconseguit. Hem realitzat una campanya amb imaginació, il·lusió i austeritat, com els temps que corren, amb tan sols 600 €. També vull donar les gràcies, com no, a totes les persones que ens han fet confiança donant-nos el seu vot i el seu suport, i dir-los que esperem estar a l’altura que es mereix el nostre poble. 

El BLOC, com ja hem dit al llarg de tota la campanya, propiciarà la millor gestió per al nostre Ajuntament i afavorirà la governabilitat del nostre poble. El no pel no s’ha acabat, almenys per al BLOC-Coalició Compromís per Puçol. Pense que són temps de treballar amb seny i maduresa perquè la gent torne a confiar en els polítics que estem al capdavant. 

També vull donar l’enhorabona a tot els partits que han obtingut representació en la propera corporació municipal de Puçol. Desitge que tots fem una anàlisi coherent i reflexionem sobre el que els nostres veïns i veïnes ens han dit mitjançant les urnes i que encertem de ple en les nostres decisions. Pense que és hora de gestionar i rendibilitzar al màxim els recursos municipals i que tots arrimem el muscle per superar el més aviat la situació actual i que el poble de Puçol ocupe el lloc que li pertoca.

Finalment, vull aprofitar l’ocasió per a donar les gràcies a totes les persones que han votat per la nostra coalició a les Corts. La presència de Compromís al parlament valencià, a la màxima institució dels valencians, és el símptoma que les coses comencen a canviar, pel bé de tots. Gràcies novament. Ben cordialment, Enric Esteve.