PP I PAVALUIR HAN DEIXAT EL POBLE EN MANS DELS LLADRES

Com ens temíem, el pacte de govern PP-Pavalur ja ha començat a tindre conseqüències molt nefastes per a la qualitat de vida dels veïns de Puçol, en general, i per a la seguretat ciutadana dels qui viuen al Nucli Antic, en particular. I la situació és realment alarmant, per a vergonya dels partits que han firmat eixe pacte. Ells són els responsables del que està passant i és a ells a qui culpem de la desprotecció i indefensió en què ens han deixat als veïns.
11 robatoris en només 3 setmanes al Nucli Urbà
El cas és que en les últimes setmanes s’han multiplicat de manera increïble els intents de robatori en viviendes de la part antiga de la població, on fins ara a penes hi havia problemes d’eixes característiques i on viu molta gent gran.
Segons dades de la Policia Municipal a què ha tingut accés el Bloc-Coalició Compromís, en només 3 setmanes s’han produït més d’una desena de robatoris al Nucli Urbà! Els lladres accedeixen a estes cases per les teulades. Però el pitjor de tot és que han començat a robar en esta part del poble perquè saben que el nucli urbà, tot el nucli urbà de Puçol, ha quedat pràcticament desprotegit de vigilància policial, perquè les poques patrulles municipals disponibles estan les 24 hores del dia a les urbanitzacions i a la platja, gràcies al pacte firmat per PP i Pavalur.

PP i Pavalur són els culpables polítics

Totes les persones del nucli urbà que, últimament, han patit un robatori han de saber que els culpables penals són els delinqüents que han comés els delictes. Però tambè hi ha culpables polítics, i són els firmants del pacte PP-Pavalur.
Ells, i només ells, per la seua manifesta irresponsabilitat política, han propiciat una situació inèdita en Puçol que pot empitjorar encara més. El PP, per covardia, ha entregat a les urbanitzacions la major part dels recursos municipals en matèria de seguretat ciutadana. I els dirigents de Pavalur, per egoisme i, tal vegada, per menyspreu cap a la resta del municipi, s’han apropiat de manera quasi exclusiva del que és de tots: la Policia Municipal. I les conseqüències són les que estem denunciant.

PP i Pavalur han deixat el poble en mans dels lladres

Segons reconeix el BOA, la revista que serveix d’òrgan d’expressió de Pavalur, l’any passat només van haver 7 robatoris en les urbanitzacions. Set en 12 mesos! I en el que portem d’any, a penes 5. En canvi, des de la firma del pacte de govern PP-Pavalur, i en 3 setmanes, s’han produït 11 robatoris al Nucli Antic! Però el pitjor de tot és que no han fet res per a evitar-ho i han deixat el poble en mans dels lladres pels seus interessos partidistes. Podíem pensar que als responsables de Pavalur no els importava massa el nostre municipi i que pretengueren convertir-nos en els seus servents, però el que ara descobrim és que als dirigents del PP local tampoc els importem.
Com ja vam advertir quan vam conèixer els termes d’este pacte de govern, en el Bloc-Coalició Compromís estem valorant, punt per punt, el total de la despesa econòmica que haurem de pagar a les urbanitzacions per eixe pacte, però mentrestant volem denunciar esta gravíssima situació perquè el veïnat prenga bona nota i actue en conseqüència.
El poble està segrestat     
Els fets que estem denunciant demostren que l’acord PP-Pavalur és, en realitat, un xantatge polític en què estan en joc els recursos de tots, no els seus recursos particulars.
Des d’ací animem les víctimes dels delictes que s’han produït recentment al nucli urbà, i a qui en puga patir en el futur, a denunciar alt i fort esta injustícia i exigir a qui pertoca que la policia de tots estiga al servici de tots, i no només d’uns pocs, precisament els qui més diners tenen.
Si col·lectivament no ho parem, a este pas el poble acabarà segrestat per aquells a qui només interessa beneficiar-se de tots nosaltres per a seguir disfrutant d’unes envejables i exclusives condicions de vida. Qui vulga luxes que se’ls pague! Els recursos públics estan per altres coses més importants: per ajudar als qui més ho necessiten, no als qui millor saben fer xantatge polític des del seus xalets.
Senyors i senyores del PP, així no!