Hi ha una frase que resumeix el que ha fet el govern de l’Estat espanyol del PP en estos primers 100 dies de govern: «ha fet el contrari de tot el que havia dit i promés en la campanya electoral»; o dit d’una altra manera: ens ha enganyat a tots, especialment als seus votants.
Des del BLOC-Coalició Compromísens fem la pregunta del milió, com pot ser que les persones votem a uns polítics perquè defensen els nostres interessos i va i resulta que l’únic que fan es defensar els interessos dels banquers, que són els mercats? Hi ha que vore la pressa que es donen a prendre les mesures que els ordenen estos mitjançant Alemanya. TOTES i cadascuna de les mesures, ajustos segons ells, o retalls segons nosaltres, són en contra dels ciutadans.
Però el pitjor és que volen fer-nos creure que totes estes mesures són pel bé nostre. Això, es diu cinisme cruel. Damunt es riuen en la nostra pròpia cara, prometent-nos que no anaven a pujar els impostos, que no anaven a tocar les pensions dels nostres majors, ni la sanitat, ni l’educació, perquè eren intocables, etc. En 100 dies ho han fet tot pols.
I encara hi ha més; ací van algunes de les promeses i realitats del govern de PP:
El empleo lo primero. Segons el PP l’atur arribarà en 2012 amés 6.500.000 persones. La Reforma Laboral aprovada ha tirat pel terra tots els drets socials aconseguits en anys de lluita a costa d’esforç i de vides dels treballadors.
Paralització de la Llei de Dependència. Els malalts i familiars abandonats a la seua sort.
S’ha aprovat la cessió de sòl públic per part dels ajuntaments per a construir escoles privades. I així estaríem fins a cansar-nos afegint despropòsits del PP.
Han nacionalitzat part de Bankia, el banc que ha finançat tota l’enganyifa del PP, junt amb la CAM, i tot amb diners públics, amb diners nostres. Per què no nacionalitzen els Santander o el BBVA?
Volen fer-nos creure que pagant una i una altra vegada, ens ix tot més barat o gratuït. Per això UN DE CADA QUATRE XIQUETS de l’estat espanyol VIU EN LA POBRESA MÉS ABSOLUTA. NO ELS CAU LA CARA DE VERGONYA ALS DEL PP? Potser pensen que els ciutadans som com els animals o pitjor.
En el BLOC-Coalició Compromís pensem que el que fa falta són persones honestes i bons gestors, i està demostrat que tant en el PP com en el PSOE no n’hi ha. Els uns i els altres ens han enganyat a tots els ciutadans, per això cada dia que passa en són més els qui no creuen en la política que fan els grans partits. Si els banquers-mercats s’han carregat l’estat financer, els grans partits, PPSOE, s’han carregat l’estat de dret, s’han carregat la democràcia.
Però, com se sol dir, per a tot en la vida hi ha solució, menys per a la mort. I la solució passa, primer, per eixir tots al carrer i paralitzar l’Estat espanyol, però no un, ni dos dies; no una, ni dues setmanes, però tots plegats. En segon lloc, caldria demanar eleccions anticipades i tirar fora dels llocs de govern els polítics corruptes, inhabilitant-los de per vida i, per descomptat, obligant-los a tornar els diners que ens han furtat, o a la presó. I tercer, votant en eixes eleccions anticipades els partits xicotets que no tenen cap corrupte en les seues llistes.
Per cert en el BLOC-Coalició Compromís no hi ha cap corrupte i estem demostrant, on tenim alcaldes i regidors, que som uns bons gestors i persones honestes.
Enric Esteve
Portaveu del BLOC-Coalició Compromís