Bloc-Coalició Compromís ha dit NO AL PRESSUPOST del PP per al 2013 pels motius següents: 

PER PÈSSIMA GESTIÓ EN URBANISME. No pot ser que amb el 80% menys de llicències d’obra i menys faena, este departament continue, un any més, tenint el mateix personal i costant-nos els mateixos diners. Si ara estan fent faenes que no s’han fet durant 5 o 6 anys, això vol dir que no són tan necessàries.
EN EDUCACIÓ. Al llarg de tot un any i mig el Bloc-Coalició Compromís està reclamant-li a la Regidoria d’Educació  la creació dels bancs de llibres gestionats per les associacions de pares. Ara, sense cap estudi esconòmic, pressuposten 15.000 € i renten la seua consciència. Ja sabem, pel ministre Wert, el que li importa al PP l’educació pública: a cantar el Cara al sol, com en temps de Franco, i «los niños, con los niños y las niñas, con las niñas». Com pitjor anirà lo públic, més excuses tindran per a privatitzar-lo.
PER POCA SENSIBILITAT AMB EL MEDI AMBIENT. LA COSTERA. En La Costera, hem invertit i ara no l’equipem, per tant ni es pot llogar, ni adjudicar, i tampoc no es pot començar a amortitzar. L’any 2012 s’hi pressupostaren 40.000 €; en el 2013, només 17.000 € i únicament per a reparacions.
EL PERIÒDIC NOTÍCIES. Fa més de 8 mesos pregàrem que el feren en blanc i negre i paper reciclat, perquè per a fer un àlbum de fotos mensual de l’equip de govern no feia falta tant. Es veu que tenen por d’eixir desafavorits en blanc i negre.
PER POCA SENSIBILITAT AMB LA NOSTRA LLENGUA. En l’any 2012 es pressupostaren 3.500 € per a promocionar el valencià. I per al 2013, la mateixa quantitat. En el Bloc-Coalició Compromís ens preguntem: amb eixa quantitat, pensen canviar totes les plaques dels carrers mal escrites (que no en són poques), pagar una persona per a traduir la documentació oficial (tota en castellà) i impartir cursets als funcionaris perque puguen atendre en valencià als ciutadans que així ho demanen? Recordem que Puçol és un poble valencià de tota la vida. Açò no és Alcorcón (Madrid) encara que els senyors del PP-Pavalur vulguen que siga. Els pobles NO són bilingúes, ho som les persones, però sembla que només ho siguem uns! Senyors, més llengües és més riquesa i més cultura, no siguen tan estrets de mires!
PER FER POLÍTICA PER A RICS I POLÍTICA PER A POBRES. Un any més  les urbanitzacions Alfinac-Monestirs s’emporten la grossa de Nadal: 274.000 €. Recordem que l’Ajuntament de Puçol no té cap obligació per llei de pagar-los el manteniment i la neteja dels seus vials, perquè són urbanitzacions de luxe. Segons el conveni-contracte del PP, eixe és el preu per a assegurar-se el cobrament del sou de tot l’equip de govern al llarg de 4 anys a canvi que Pavalur pegue la cabotà a totes les propostes del PP, el qual ha disolt la Fundació de Cultura i Esports, perquè, és millor gestionar-ho tot des de l’Ajuntament i, a les urbanitzacions els donen, cada any, 274.000 € perquè els gestionen com vulguen amb la posterior justificació.
I el que faltava és la sentència ferma del TSJ que obliga el poble de Puçol a pagar vora 300.000 €, al mes de gener de 2013, per un assumpte de l’any 1984, quan governava el PSOE. Pel preu just de 35.000 €, ara n’hem de pagar-ne vora 300.000 en concepte d’interessos, costes, etc. En Bloc-Coalició Compromís volem saber qui és o qui són els responsables polítics i tècnics i el que la faça, que la pague; així s’ho pensarà millor una altra vegada.
A tot el poble de Puçol un bon Nadal i un any 2013 ple de salut i faena! Per la nostra banda, esperem anar guanyant-nos la confiança de tots vostés, perquè estem convençuts que hi ha una altra manera de fer política i que tots els polítics no són iguals.