El divendres passat dia 18 de gener, Enric Esteve va ser proclamat candidat a l’Alcaldia de Puçol pel col·lectiu local de Compromís recolzat per la Secretària General de Compromís, Àgueda Micó i per Joan Baldoví, Diputat al Congrés, davant d’un auditori de vora cent persones.

Va encetar l’acte Joan Baldoví, polític millor valorat en l’àmbit estatal, qui va destacar que «des que vaig conéixer a Enric el que més em va cridar l’atenció va ser la il·lusió de treballar pel seu poble i també per i per a les persones»,recordant que «cal tindre sempre present que estem en política per a servir i no per a servir-nos».

Per la seua banda, la màxima representant de Compromís, Àgueda Micó va ressaltar que «Compromís ha arribat a tindre representació en totes les institucions gràcies a polítiques fetes de baix cap a dalt com les que ha vingut realitzant Enric Esteve i el seu equip al llarg d’esta legislatura en Puçol».Micó va fer un repàs de la situació política actual dient que, «contra l’extrema dreta, xenòfoba, homòfoba i masclista només caben unes polítiques valentes com les que fa Compromís per a garantir una societat de progrés».

En el seu parlament, Enric Esteve va repassar les fites més importants aconseguides en l’Ajuntament de Puçol de la mà del seu partit al llarg d’esta legislatura. Va destacar l’intens treball dut a terme en els darrers anys, tant en l’Alcaldia com en les regidories gestionades per Compromís per Puçol. També va destacar els actius de les persones que estan defensant el projecte local, com són la proximitat, l’honradesa, la bona gestió, i el fet de deixar-se la pell cada dia treballant per a millorar la qualitat de vida de les persones, recordant que,«tot espai que no ocupem nosaltres serà ocupat per altres».Esteve va afirmar que «la immensa majoria de les propostes dutes a terme pel govern municipal són de Compromís per Puçol».

Enric Esteve va tancar el seu parlament agraint especialment la dedicació i l’esforç del regidor Xavier Alcácer i de la regidora Mar Mazo, que formen equip amb ell, i que han treballat per fer de Puçol un poble senzillament millor.