Compromís per Puçol continuem sent la teua veu al nostre ajuntament. És per això que en estos darrers tres mesos des que l’alcaldessa ens retirà les competències de govern, hem presentat, als diferents plens municipals, huit propostes que incideixen en el dia a dia dels puçolencs i puçolenques. A saber:

 

– Rebaixa de l’IVA del 21% al 10% per la compra de qualsevol instrument musical. Quin poble no té la seua banda de música?

– Perquè l’obra per l’estalvi energètic del Ceip Bisbe Hervàs finalitzara com cal, tenint en compte que s’estava realitzant amb els alumnes dins del centre, amb retard, i per la deixadesa manifestada per la regidora d’Educació.

– Per a donar tot el suport als i les professionals de l’ensenyament per què desenvolupen la seua professió amb dignitat.

– Perquè les Ordenances Municipals contemplaren la bonificació de l’impost de l’IAE i de la taxa de terrasses als comerços i negocis de l’Avda. Molí de Vent i Ctra. de Barcelona, pel perjudici ocasionat per les obres municipals.

– Perquè se puga estacionar en els carrers Noisiel i Tomás y Valiente.

Tant la proposta de la rebaixa de l’IVA per als instruments, com la de l’obra del Ceip Bisbe Hervàs, i la de donar suport als professionals de l’ensenyament, foren aprovades per unanimitat. Però la d’incloure en les Ordenances Municipals les bonificacions a comerços per l’IAE i la taxa d’ocupació de la via pública, i la de permetre l’estacionament en els carrers Noisiel i Tomás y Valiente, NO tiraren endavant pel vot en contra del Psoe i EUPV. No cal anar a Salamanca per a saber perquè van votar en contra. “Por el interés te quiero Andrés”.
Per tot açò Compromís per Puçol vam presentar dues propostes demanant el cessament de la regidora d’Urbanisme, per la pèssima gestió de les obres de l’Avda. Molí de Vent. I una altra pel cessament de la regidora d’Educació, per la nefasta gestió de l’obra del Ceip Bisbe Hervàs.
El govern actual (Psoe-EUPV) ja suma, una reprovació a l’alcaldessa i dos peticions de cessament de dues de les seues redigores.
Pot anar a pitjor este govern? Des de Compromís per Puçol pensem que desgraciadament per a Puçol, sí. Igual la grossa de Nadal cau en el nostre poble, i no ens estem referint a la de la loteria.

Bon Nadal i que el 2019 vinga ambe noves oportunitats per fer de Puçol un poble senzillament millor!

Enric Esteve
Portaveu de Compromís per Puçol
Desembre 2018