El negoci va segons qui està darrere del taulell

El puçolencs i les puçolenques sempre hem tingut molt clar el que diu la dita: qui vol lluir ha de patir. Ho diem perquè les obres en infraestructures i de millora al nostre poble ens causen molèsties, però són necessàries per a millorar a curt o mitjà termini la nostra qualitat de vida.

Però, què pot marcar la diferència? Com diu una altra dita: el negoci va segons qui està darrere del taulell. Dit d’una altra forma: cada partit té una forma de gestionar, de governar i de fer les coses.

Compromís ha tingut molt clar des que entrà a formar part de l’actual Govern de Puçol quines eren les obres i els projectes que calia realitzar al nostre poble per a fer-lo més habitable. La diferència està en la forma com s’estan portant a terme eixes obres.

La legislatura té una durada de quatre anys i pensem que l’execució d’eixes obres calia portar-les a terme de manera escalonada al llarg d’eixe període i no concentrar-les totes en el darrer any i damunt fent coincidir les de més envergadura, perquè fent-ho així passa el que ha passat: que la gent s’ha rebotat i amb raó.

On està la diferència? En la forma de portar-les a terme. Si xafes el carrer i estàs en contacte amb la gent, tens més probabilitats d’encertar a l’hora de prendre qualsevol decisió. Si no xafes el carrer, tens més probabilitats d’errar, com ha succeït a Puçol.

No es pot menysprear la ciutadania: els puçolencs i les puçolenques saben el que està bé i el que està malament. En una obra com la de l’avinguda Molí de Vent, per les seues característiques i pel temps de realització, el que ha fallat ha sigut la gestió i la información per part de la Regidoria d’Urbanisme. Costava molt previndre i informar en temps i forma els comerços i veïns afectats per esta obra? Això se soluciona eixint del despatx, coneixent de primera mà el que pensa el veïnat i sobre el terreny previndre els pros i contres que es poden presentar en la realització de l’obra. Un altre exemple que parla per si mateix és l’enquitranat del carrer Alacant. Sense comentaris, només cal anar-hi i comprovar-ho.

La diferència la marca la forma de gestionar i treballar d’uns i d’altres; la diferència està en la consideració que es té per les persones i pels comerços. Perquè, entre fer les coses bé i fer-les malament, hi ha qui s’inclina per fer-les malament. I la ciutadania ho sap.

 

Enric Esteve

Portaveu de Compromís per Puçol

 Agost de 2018

Arxivat en: 2018, article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *